Waarom zou je een geboorte voorbereidingsprogramma volgen?

Twijfel je nog? Of is het de investering wel waard?
Door Stefanie van Lieshout
november 1, 2023

De moderne zwangere vrouw, houd er vaak ook een druk leven op na en vraagt veel van zichzelf. In onze maatschappij wordt er vaak ook nog van je verwacht dat je snel weer “de oude’ bent. Dat is eigenlijk onmogelijk als je je bedenkt dat je de grootste transitie van je leven doormaakt. Er wordt niet alleen een kindje geboren maar ook een moeder.  

Zorgen voor jezelf tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd is heel belangrijk. Veel vrouwen vinden het lastig om in zichzelf te investeren. 

Je hebt eigenlijk veel minder moeite om voor anderen te zorgen dan voor jezelf. Misschien heel herkenbaar. Juist als je goed voor anderen wilt zorgen is het heel belangrijk om eerst voor jezelf te zorgen.  

Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom je het niet zou moeten doen. Het komt misschien niet uit of het is te duur. Wat zou er gebeuren als je het wel doet? Hoe zou dat het leven van jou en je kindje kunnen positief kunnen beïnvloeden/veranderen? Jullie verdienen namelijk het allerbeste.  

Je gezondheid is de fundering van alles wat je doet in je leven. Als jij je niet fijn voelt of engergiek dan werkt dat door op alles.  

We investeren tijd en energie in ons werk en bereiden ons goed voor op die ene belangrijke vergadering. We geven zo een paar honderd euro uit voor een baby kamer of kinderwagen. Als het om onze gezondheid gaat vinden we het toch lastiger.  

Ik gun elke vrouw een prachtige zwangerschap en een verlof met veel rust waar je echt de tijd hebt voor jezelf en je baby. Met dit programma hoop ik de wereld een beetje mooier te maken en je de best mogelijke start te geven.  

Ik hoop dat ik je hiermee een klein duwtje in de rug heb gegeven om de gezondheid van jezelf en dat van je kindje(s) op nummer 1 te gaan zetten. Dat hoeft natuurlijk niet middels mijn Relaxed bevallen vanuit Regie® programma te zijn.

Er zijn meer wegen te bewandelen, maar ik hoop wel dat je de verantwoordelijkheid pakt om voor jezelf en dat van je kindje(s) goed te zorgen. Jullie verdienen het om je zowel op fysiek, emotioneel en mentaal vlak je fijn te voelen. 

Start ook jouw geboorte avontuur

Creëer een bevalling die bewonderenswaardig zal zijn. Eentje die je een enorm empowerment gaat geven. Trots. Zelfbewustzijn. Een bevalling waarvan je achteraf precies gaat zeggen wat ik destijds zei: ‘Holy moly! Dit was awesome! Zie je nou… het kan wel’.