Ervaringen van deelnemers aan het RBVR programma

5/5
“We hebben heel veel gehad aan je tips en het tegengas geven aan het ziekenhuis door samen de discussie aan te gaan. Hij is uit zichzelf van stuit naar hoofdligging gedraaid.”
Graag willen we je heel erg bedanken voor de cursus. We hebben heel veel gehad aan je tips en het tegengas geven aan het ziekenhuis door samen de discussie aan te gaan. Hij is uit zichzelf van stuit naar hoofdligging gedraaid, we denken door de spinning babies oefeningen. Heel erg bedankt daarvoor. Voor de bevalling wilden ze gisteren eigenlijk gaan inleiden vanwege een hoge bloeddruk, maar door goed overleg mochten we naar huis om thuis even te overleggen. In de avond (~18:00) is de bevalling zelf begonnen en vannacht (echt heel snel 0:47) is onze zoon geboren. Zonder pijnstilling en zonder inleiden of weeën opwekkers. Het ging zo snel dat het lastig was om in mijn flow te komen, maar toen ze ons even met rust lieten lukte dat gelukkig iets beter. Helaas hadden we zo weinig tijd tot de geboorte in het ziekenhuis dat we de yogabal en de oefeningen met de doek niet konden doen. We hadden alleen onze eigen muziek bij ons, maar het is gelukt 🙂 Nogmaals heel erg bedankt!
5
Angela en Dirk
5/5
“Alleen al het feit dat we zo bewust de ontspanning in konden gaan heeft er mede aan bijgedragen dat we een fijne bevalling hebben gehad.”
Nicole, Super bedankt voor jouw cursus, we hebben er veel aan gehad. Alleen al het feit dat we zo bewust de ontspanning in konden gaan heeft er mede aan bijgedragen dat we een fijne bevalling hebben gehad.
5
Celine
5/5
“Dankzij Nicole werd mijn paniekerige angst voor bevallen omgezet naar vertrouwen en nieuwsgierigheid naar de bevalling.”
Ik ben zo blij voor deze cursus gekozen te hebben want dankzij Nicole werd mijn paniekerige angst voor bevallen omgezet naar vertrouwen en nieuwsgierigheid naar de bevalling. Niet alleen kregen we zoveel eye-openers omtrent het hele geboorteproces, maar ook nuttige toepasbare technieken die zelfs leuk waren om te oefenen samen met mijn partner.
5
Nora
5/5
“Door haar persoonlijke aandacht en antwoorden op al onze vragen heeft ze ons heel goed voorbereid op wat komen gaat.”
Stefanie is een warme, enthousiaste RBVR geboortecoach, met veel kennis van zaken. Door haar persoonlijke aandacht en antwoorden op al onze vragen heeft ze ons heel goed voorbereid op wat komen gaat. De afwisseling tussen theorie, voorbeelden en ook eigen ervaringen maken het heel informatief en ze heeft ons een goed beeld gegeven van wat ons te wachten staat. Stefanie, nogmaals heel erg bedankt voor je goede en fijne lessen! Liefs, Morris en Vera
5
Morris en Vera
5/5
“Wat hebben we veel nieuwe dingen geleerd, o.a. over de ontsluiting, weeën, geboorteplan, ademhalingsoefeningen en hoe je kunt vertrouwen op jezelf en op je lichaam.”
Samen met mijn partner heb ik de cursus Relaxed bevallen vanuit Regie bij Marja gevolgd. Wat hebben we veel nieuwe dingen geleerd, o.a. over de ontsluiting, weeën, geboorteplan, ademhalingsoefeningen en hoe je kunt vertrouwen op jezelf en op je lichaam. Super interessant! We staan er nu veel positiever in! Marja is een rustig persoon, waar je alle vertrouwen in krijgt. We gaan voor een mooie bevalling, waarbij we terug denken aan alle tips en tricks van de cursus.
5
Marloes en Roy
5/5
“Ik voel mij goed voorbereid en gebruik verschillende tips al vanaf de eerste les.”
Marja zorgt vanuit haar passie voor inhoudelijke lessen met waardevolle tips die je bijblijven. Het leuke is dat je leert waarom bepaalde oefeningen van waarde kunnen zijn en hoe je deze gedurende de zwangerschap en tijdens de bevalling kunt inzetten. Ik voel mij goed voorbereid en gebruik verschillende tips al vanaf de eerste les. Het leukste vind ik het enthousiasme van Marja waarmee ze de lessen over brengt en haar missie gericht op het vergroten van een positieve beval mindset.
5
Lisa
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Start ook jouw geboorte avontuur

Creëer een bevalling die bewonderenswaardig zal zijn. Eentje die je een enorm empowerment gaat geven. Trots. Zelfbewustzijn. Een bevalling waarvan je achteraf precies gaat zeggen wat ik destijds zei: ‘Holy moly! Dit was awesome! Zie je nou… het kan wel’.