Over Relaxed bevallen vanuit Regie (RBVR)

Het RBVR programma

Iedereen is anders dus we bieden onze pakketten op maat aan. Hiermee bedoelen we dat je het programma zowel live als online kunt volgen, in groepsverband of 1 op 1.
Dit is altijd met jouw persoonlijke RBVR Geboortecoach. Online of live, opgebouwd in vier lesmomenten, volg jij het programma waar jij wilt.

Elke Geboortecoach biedt daarnaast haar eigen persoonlijke extra’s aan: bijvoorbeeld een extra 1 op 1 sessie, extra video’s tussen de lessen door of een mooi vervolgtraject. Jij kiest wat bij jou past!

De groei die jij doormaakt vanaf start tot en met afronding zit hem, naast de 4 lesmomenten, in de tussentijd. De kennis die jij tot je neemt – waardevolle informatie en vaardigheden tijdens de lesmomenten – werken door in de momenten tussen de lessen. Dat maakt dat jij, als zwangere, samen met je (geboorte)partner én je zorgverlener, jouw bevalling gaat vormgeven vanuit je eigen idee, wens en voorkeur.

Dit vergroot je zelfvertrouwen, geeft je inzicht in jouw mogelijkheden en zelfbeschikkingsrecht en brengt je tot realisatie dat jij in staat bent tot zoveel meer dan enkel ‘puffen’.  

Een relaxte bevalling
usp1

Jij bent in Regie

En wij leren jou hoe je dat bent en blijft
usp2

Onze Geboortecoaches

Getraind door ons, perfect door zichzelf te zijn
usp3

De ideale mindset

Ga relaxed, goed geïnformeerd en krachtig je bevalling in

Het programma

Als je bij alles ‘JA!” zegt, dan zit je hier goed. En precies hierom is Relaxed bevallen vanuit Regie ontwikkeld. Je wilt namelijk wél weten wat er gaat gebeuren, waar je invloed op kunt uitoefenen en je wilt géén onnodige heftigheid.

Jij hebt de regie!

Zo kan het ook

De cijfers van traumatische bevallingen zijn (1 op de 10) zijn veel te hoog en worden ‘gewoon’ geaccepteerd onder het mom van ‘we hebben we een gezond kindje’.

Nog 1 stap terug, de cijfers van negatieve bevallingen (dus wat vóór trauma komt) zijn nóg hoger (1 op de 5 vrouwen kijkt negatief terug op haar bevalling – dat is 20%!). Dit is toch niet acceptabel? Een bevalling zou een mooi en bijzonder moment moeten zijn.

En ja, bevallen is intens. Maar intens kan zoveel betekenen. Intens mooi, intens bijzonder en levens-veranderend. Dat we het ‘normaal’ zijn gaan vinden en denken dat vrouwen tijdens een bevalling ‘niets te zeggen’ hebben en je het maar ‘moet ondergaan’ stopt hier. Dat is namelijk niet zo, maar dan moet je wel weten hoe het wél kan. En dát, leer je bij het volgen van het RBVR programma.

Jij hebt de regie!

Onze programma's

Relaxed bevallen vanuit Regie live programma

Relaxed bevallen vanuit Regie online programma

Onze RBVR Geboortecoaches…

Onze RBVR Geboortecoaches zijn gelicentieerd

Onze RBVR Geboortecoaches® hebben veelal een achtergrond als verloskundige, doula, geboortecoach, kraamverzorgster of anderszins. Maar ook de ervaringsdeskundigen die zelf RBVR volgden in hun zwangerschap zijn vertegenwoordigd. De achtergrond als geboortezorgprofessional of ervaringsdeskundige zorgt ervoor dat ze al heel veel wisten en weten van het bevalproces. Daarnaast hebben zij, voor meer verdieping én een nieuwe meer holistische zienswijze, de opleiding tot RBVR Geboortecoach bij Relaxed bevallen vanuit Regie the Academy succesvol afgerond. Pas dan zijn ze officieel en gelicentieerd RBVR Geboortecoach® en mogen (en kunnen) ze jou met dit programma helpen naar jouw meest relaxte bevalling mogelijk.

De mensen achter het RBVR programma®

Ik maak hardwerkende hoofdwerkers ervan bewust dat het mogelijk is om meer ontspanning en gezondheid te creëren.
Ina Heijnen
Bedrijfsdoula
Medicalisering is onafwendbaar. Dit leidt tot onvrede bij zwangere vrouwen omdat ze zich niet gehoord voelen. Dit kan anders.
Hajo Wildschut
Oud gynaecoloog en auteur
Vroedvrouw in hart en nieren, begaan, betrokken, liefdevol, kundig en krachtig.
Daphne van der Putten
Vroedvrouw
Door naar meerdere kanten te kijken, verbreed je je blik. Hierdoor kun je zwangeren echt alle opties meegeven.
Rianne Reijneveld
Founder cursus ‘Medisch bevallen’ voor professionals en arts i.o.
Kinderen zijn de toekomst, een goede toekomst begint bij een ijzersterke start van een kind.
Marit Dries
Teamcoach
Als gynaecoloog zie ik van dichtbij hoeveel impact een positieve of een traumatische bevallingservaring kan hebben.
Claire Stramrood
Gynaecoloog
Als je beseft dat je je kindje maar één keer een goede start kunt geven…
Nienke Stoop
Holistisch arts en fertiliteitscoach
We gaan samen zorgen voor een revolutie in de geboortezorg!
Elaine van Weelden
Founder
Vrouwen zouden niet alleen op zoek moeten gaan naar een verloskundige en een kraamhulp, maar ook naar een RBVR Geboortecoach® die haar gaat begeleiden.
Nieltje van der Pol
Marketing manager & Voormalig deelnemer RBVR programma
Vorige
Volgende