Over Relaxed bevallen vanuit Regie (RBVR)

Het RBVR programma

Iedereen is anders dus we bieden pakketten op maat aan. Hiermee bedoelen we dat je de cursus zowel live als online kunt volgen. Dit is beiden met jouw persoonlijke RBVR Geboortecoach. Online of live, opgebouwd in vier modules, volg jij het programma waar jij wilt. Elke Geboortecoach biedt daarnaast haar eigen extraatjes aan: bijvoorbeeld een extra 1 op 1 sessie, extra video’s tussen de lessen door of een mooi vervolgtraject. Jij kiest wat bij jou past!
Een relaxte bevalling
usp1

Jij bent in Regie

En wij leren jou hoe je dat bent en blijft
usp2

Onze Geboortecoaches

Getraind door ons, perfect door zichzelf te zijn
usp3

De ideale mindset

Ga relaxed, goed geïnformeerd en krachtig je bevalling in

Het programma

Als je bij alles ‘JA!” zegt, dan zit je hier goed. En precies hierom is Relaxed bevallen vanuit Regie ontwikkeld. Je wilt namelijk wél weten wat er gaat gebeuren, waar je invloed op kunt uitoefenen en je wilt géén onnodige heftigheid.

Jij hebt de regie!

Zo kan het ook

De cijfers van traumatische bevallingen zijn (veel te) hoog en worden ‘gewoon’ geaccepteerd onder het mom van ‘we hebben we een gezond kindje’.

Maar 1 stap terug, de cijfers van negatieve bevallingen (dus wat door trauma komt) zijn überhaupt al te hoog (1 op de 5 vrouwen kijkt negatief terug op haar bevalling – dat is 20%!). Dit is toch niet acceptabel? Een bevalling zou een mooi en bijzonder moment moeten zijn.

En ja, bevallen is intens. Maar intens kan zoveel betekenen. Intens mooi, intens bijzonder en levens-veranderend. Dat we het ‘normaal’ zijn gaan vinden en denken dat vrouwen tijdens een bevalling ‘niets te zeggen’ hebben en je het maar ‘moet ondergaan’ stopt hier. Dat is namelijk niet zo, maar dan moet je wel hoe het wél kan. En dát, leer je bij het volgen van het RBVR programma.

Jij hebt de regie!

Onze programma's

Relaxed bevallen vanuit Regie - live programma

Relaxed bevallen vanuit Regie - online programma

Onze geboortecoaches…

Onze docenten zijn gelicentieerd

Onze docenten hebben veelal een achtergrond als doula, geboortecoach, verloskundige, kraamverzorgster of HypnoBirthing coach. Maar ook de ervaringsdeskundigen zijn vertegenwoordigd. De achtergrond als geboortezorg-professional of ervaringsdeskundige zorgt ervoor dat ze al heel veel wisten en weten van het bevalproces. Daarnaast hebben ze, voor meer verdieping én een nieuwe zienswijze, Relaxed bevallen vanuit Regie the Academy succesvol afgerond. Pas dan zijn ze officieel een RBVR Geboortecoach® en mogen (en kunnen) ze jou helpen naar jouw meest relaxte bevalling mogelijk.

De mensen achter het programma

Als gynaecoloog zie ik van dichtbij hoeveel impact een positieve of een traumatische bevallingservaring kan hebben.
Claire Stramrood
Gynaecoloog
Door naar meerdere kanten te kijken, verbreed je je blik. Hierdoor kun je zwangeren echt alle opties meegeven.
Rianne Reijneveld
Founder cursus ‘Medisch bevallen’ voor professionals en arts i.o.
Na de bevalling verschuift de aandacht naar de baby. Maar wie zorgt er voor de mama?
Marieke van den Ouden
Postpartum behandelaar en founder Kiki Mae
Kinderen zijn de toekomst, een goede toekomst begint bij een ijzersterke start van een kind.
Marit Dries
Teamcoach
Een RBVR Geboortecoach hoort in de basisopstelling: Vrouwen zouden niet alleen op zoek moeten gaan naar een verloskundige en een kraamhulp, maar ook naar een RBVR Geboortecoach die haar gaat begeleiden.
Nieltje van der Pol
Marketeer & Voormalig deelnemer RBVR programma
We gaan samen zorgen voor een revolutie in de geboortezorg!
Elaine van Weelden
Founder
Vorige
Volgende