Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Stefanie van Maastricht-van Lieshout in Kaatsheuvel

Cursus op locatieOnline cursusZwangerschapsmasseuse
Stefanie van Maastricht-van Lieshout
Prinses Beatrixstraat 10, Kaatsheuvel, Nederland
Cursus op locatieOnline cursusZwangerschapsmasseuse
Door het volgen van mijn programma heb je meer kennis is er minder onbekend. Meer kennis geeft rust, vertrouwen, controle/regie, minder angst, realistische verwachtingen. Jullie zijn onderdeel van het gehele beslisproces en staan in verbinding met jezelf, jullie kindje(s) en zorgverlener(s).

Mijn achtergrond

Ik ben Stefanie en naast RBVR Geboortecoach ook ervaringsdeskundige als mama van 3 prachtige dochters. Ik ben open, enthousiast, vertel graag vanuit mijn hart en hou ontzettend veel van chocolade. Een kindje ter wereld brengen is intens, het geeft je kracht, brengt onzekerheden met zich mee en het is het meest bijzondere moment in jullie/jouw leven. Mijn programma en persoonlijke ervaring geeft jullie veel meer dan alleen een cursus ter voorbereiding op de bevalling. Het is life-changing programma en het grootste cadeau wat je aan jullie zelf en je kindje(s) kunt geven. Bewust ouderschap voor jullie en jullie bewuste kindje(s).

“Het volgen van dit prachtige en life-changing programma is het grootste cadeau wat je kunt geven aan jullie zelf en jullie kindje(s)”

Dit kun je verwachten

Het programma bestaat uit 4 lessen (ongeveer 2 tot 2,5 uur incl. drinken en iets lekkers). De lessen zijn interactief en worden gegeven d.m.v een powerpoint presentatie.

Na afloop van elke les krijgen jullie van mij een e-mail met naslagwerk van de afgelopen les en suggesties ter voorbereiding op de volgende les. Daarnaast ook nog veel waardevolle tips en extra’s.

De lessen die ik geef zijn in klein groepsverband of privé (thuis bij jullie, thuis bij mij of online). De lessen in privé sfeer kunnen heerlijk vanuit jullie comfortabele plekje thuis. Jullie zijn voor privé lessen ook welkom bij mij. De lesdagen en tijden stemmen we gezamenlijk af. Bij mij thuis geef ik les in onze sfeervolle serre. De lessen bij mij thuis zijn ook in klein groepsverband te boeken en worden gegeven in de avond op dinsdag of donderdag. Startdatum gaat in overleg. Liever online les? dan kan dat uiteraard ook besproken worden.

Tot slot

Mijn moeder zei altijd tegen mij; “Het hele leger van China is ook geboren”(en dat is een heel groot leger) dus jij kan dit zelf ook! Dat was destijds (12 jaar geleden) mijn waarheid en ik zag voorbereiding niet als noodzakelijk. Het besef kwam jaren later dat er juist heel veel te weten en te leren valt rondom de geboorte van je kindje, het bewuste kindje en het ouderschap. Dankbaar voor deze levenslessen. Door meer kennis is er veel minder onbekend en kun je volledig in verbinding en in je kracht staan voor jezelf en jullie kindje.

Ik leer je graag beter kennen

Stuur mij een email

Persoonlijk contact werkt heel fijn. Wil je mij beter leren kennen? In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer over mezelf, het programma en maak ik graag tijd voor je om je/jullie vragen te kunnen stellen.