Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Sanne Kamp in Zwolle

Cursus op locatieZwangerschapsmasseuse
Sanne Kamp
Willemskade 12, Zwolle, Nederland
Cursus op locatieZwangerschapsmasseuse
Wil jij vanuit vertrouwen, rust en ontspanning bevallen en het ouderschap tegemoet gaan? In het Relaxed bevallen vanuit Regie programma leer ik je hoe je dit kunt bereiken.

Als zwangere heb je regie, jij bent verantwoordelijk voor jouw zwangerschap en de wijze waarop jouw kindje geboren wordt. Het gaat om de gezondheid en het welzijn van jou en jouw kind. Een hele verantwoordelijkheid…

Het mooie is: Je kunt je hier op voorbereiden!

Het “Relaxed bevallen vanuit regie” programma leert je hoe je vanuit rust en ontspanning kunt bevallen terwijl je regie houdt.

Mijn achtergrond

Ik ben Sanne, moeder van 3, geboortecoach en verpleegkundige. Mijn doel is vrouwen en hun partners helpen naar een fijne bevalling vanuit vertrouwen.

“In volle bloei: Met vertrouwen in je kracht!”

Dit kun je verwachten

Kennis is kracht en ook rust: Precies wat jij wil tijdens zwangerschap, de bevalling en in het ouderschap.

Mijn lessen geef ik vanuit vertrouwen en rust, met luchtigheid en humor. Ik geef jullie stof tot nadenken. In vier lessen van 2,5 uur krijgen jullie alle benodigde kennis, oefeningen en meer. Naast de lessen ontvangen jullie e-mails vol nuttige informatie, tips, links en mooie films.

Na het volgen van het programma zijn jullie goed geïnformeerd: Het geeft jullie alles wat nodig is om, samen met het geboorteteam, een bevalling te realiseren waar jullie met liefde en blijdschap op terugkijken.

Maandelijks start er een nieuwe groep (maximaal 4 koppels) op een knusse en gezellige locatie in Zwolle. Hoe mooi is het om dit samen te doen en met elkaar te kunnen delen.

Hebben jullie liever privéles? Dan kom ik bij jullie thuis, fijn in jullie eigen vertrouwde omgeving. De inhoud van het programma is hetzelfde en wordt afgestemd op jullie wensen.

Naast het RBVR programma, waarin ik jullie onder andere tools geef voor ontspanning tijdens zwangerschap en de bevalling, help ik je ook ontspannen door massage. Kom tot rust met een heerlijke massage bij jou thuis! Ik neem alles mee, jij hoeft alleen maar te gaan liggen.

Tot slot

Met de geboorte van een kind wordt ook een moeder geboren. Voel je gesteund en gedragen. Omdat een zwangerschap niet iets is om er maar bij te doen, de geboorte van een kind je leven veranderd en een goed plan voor de periode na de geboorte essentieel is.

Voor een vrijblijvende kennismaking.

Plan een Zoom call

Met vertrouwen in je kracht. Tijdens zwangerschap, geboorte en in het ouderschap. Wil je meer weten en alvast tips krijgen? Plan vrijblijvend een Zoomcall van 30 minuten.