Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Rosanne Bobeldijk in Zeist

Cursus op locatie
Rosanne Bobeldijk
Boulevard 19, 3707 BL Zeist, Nederland
Cursus op locatie
Wil je volledig voorbereid zijn zodat jij in alle rust je bevalling en kraamtijd tegemoet kan gaan? Ik help je graag!

Mijn achtergrond

Toen ik in 2018 een positieve zwangerschapstest in mijn handen had was ik euforisch. Tot ik me 3 seconden later besefte: ik moet nu dus ook gaan bevallen. Vanaf die tijd was ik bang, bang om te bevallen. Ik had geen idee waar het vandaan kwam. En ik heb op een tweesprong gestaan: ga ik mijn kop in het zand steken en hopen dat het goed komt. Of ga ik me zo goed als ik kan voorbereiden. Ik ben zo blij dat ik voor het laatste heb gekozen. Ik heb daarmee een reeks aan vervelende bevalervaringen van de vrouwen voor mij (mijn oma en moeder) doorbroken. Bij mijn bevalling werd er wel naar me geluisterd en kon ik wel zelf bepalen in welke houding ik me bevond. Voelde ik me veilig en kwam mijn dochter in alle rust op de wereld. Ik was echt verbijsterd: zo kan het dus ook!

Dit kun je verwachten

Ik gun alle aanstaande ouders een goede voorbereiding. Het krijgen van een kind is de grootste transitie in je leven. Laat deze periode mooi en bekrachtigend zijn. En dat betekent niet synchroon puffen in een saai lokaal. Ik geef jullie praktische en onderbouwde informatie en oefeningen waar je echt wat aan hebt!

Wat levert het programma jou / jullie op? 

– Je hebt vertrouwen in je lijf. Je leert hoe geweldig jouw lichaam in elkaar zit en wat er allemaal gebeurt tijdens de geboorte. En ik beloof je: je zult versteld staan hoe magisch alles samenwerkt.

– Door de cursus verandert je kijk op bevallen, de meeste vrouwen kijken er zelfs naar uit!

– Een volledig geboorteplan. Ook als het anders loopt dan gepland. 80% van de vrouwen die voor het eerst bevallen krijgen te maken met medische interventies. Hier wil je je dus ook op voorbereiden.

– Je weet wat je wensen zijn en hoe je dat met je zorgverlener kan overleggen.

– Ontspanning is super belangrijk tijdens de geboorte, je hebt het vast wel gehoord. We kijken waarom dat zo is en wat jou ontspanning geeft. En natuurlijk mag je je partner ook hier aan het werk zetten.

– Niet alleen tijdens de geboorte maar ook tijdens de zwangerschap is ontspanning super belangrijk. Want jouw baby krijgt veel van jouw emoties mee. Daarom oefen je al in de zwangerschap met ontspanning en contact maken met je baby. 

– Een (geboorte)partner die precies weet hoe hij/zij jou kan ondersteunen.

– Meer balans en dus meer ruimte in je lijf om jouw baby geboren te laten worden.

– Een relaxte kraamtijd die past bij jullie behoeften.

En neem contact op.

Bezoek mijn website

Schrijf je op mijn website in voor een gratis Masterclass.