Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Nienke de Reuver - Potma in Houten

Cursus op locatie
Nienke de Reuver – Potma
Kienhout 16, Houten, Nederland
Cursus op locatie
Je bevalling blijft je je hele leven bij, dit geldt ook voor je kindje. Die prachtige kinderwagen ben je later weer vergeten. Investeer in een goede voorbereiding op de geboorte en ga voor een bevalling vanuit eigen regie!

Mijn fascinatie met zwangerschap en geboorte begon toen ik in verwachting was van mijn eerste kindje. Ik kwam erachter wat een fantastische samenwerking moeder en baby aangaan tijdens de geboorte en hoe je hier als vrouw, samen met je geboortepartner, op in kunt spelen. Hier wilde ik meer mee doen!

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede kindje heb ik de opleiding tot RBVR Geboortecoach gevolgd waardoor ik alle informatie en tools direct zelf kon toepassen. En hóe, het werd een droombevalling. Niet per se door hoe het liep, maar doordat ik volledig in regie en in vertrouwen was, tijdens het gehele proces. Het was echt ons verhaal. Dit gun ik jou ook! 

Dit kun je verwachten:

Jouw lichaam weet al hoe het moet bevallen. Ik leer je te vertrouwen op die intuïtie en geef jou en je partner praktische handvatten om voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje. In het programma ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ focussen we op drie belangrijke items:

– Hoe verloopt een bevalling en wat gebeurt er lichamelijk?

– Wat heeft de werking van je brein en je mindset te maken met dit proces en hoe kun jij dit positief beïnvloeden?

– Wat als het anders loopt en de bevalling medisch wordt?

Naast deze belangrijke hoofdzaken krijg je allerlei praktische tools en tips mee. Zoals ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en meditatie- en visualisatieoefeningen. Uiteraard bespreken we ook alles rondom de postpartumperiode, de voorbereiding stopt niet met de bevalling.

Dit doen we in vier bijeenkomsten van 2,5 uur. Er is ruimte voor maximaal vier koppels per programmaronde, zodat er voldoende ruimte is voor onderlinge interactie.

Kennis geeft vertrouwen, daar ben ik van overtuigd! Dit programma biedt jou alle kennis om vol vertrouwen je bevalling tegemoet te gaan.

Tot slot:

Wil jij er ook voor zorgen dat je straks positief terug kan kijken op jouw bevalling en je kindje een bewuste start kan geven? Ik kom graag met je in contact!

Stuur mij een email