Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Martine Bökkers in Ruurlo

DoulaGeboorte in Kaart professionalKraamverzorgendeOp locatie
Martine Bökkers
De Huikert 1, Ruurlo, Nederland
DoulaGeboorte in Kaart professionalKraamverzorgendeOp locatie
Hé BadAssMama! Ik wil maar één ding en dat is jou laten ervaren hoeveel power jij in je hebt en hoe jij je bevalling kan rocken door de juiste voorbereiding te treffen. Ik beloof jou een BadAss bevalling waar je megatrots op terug kan kijken.

Mijn achtergrond

Ik ben Martine Bökkers, 40 jaar en moeder van 4 kinderen. Dankzij de geboorte van mijn kinderen werd mijn passie voor zwangerschap, geboorte en de kraamtijd alleen maar groter. Ik heb gaandeweg geleerd hoe het niet moet, maar vooral ook ervaren hoe krachtig het werkt wanneer je je op de juiste manier voorbereidt op je bevalling.

Als RBVR Geboortecoach geloof ik er heilig in dat bevallen een transformerende en bekrachtigende ervaring is, waar jonge ouders positief en vol trots op terug kunnen kijken.

Ik werk vanuit mijn visie, dat elke vrouw uniek is en haar eigen innerlijke wijsheid heeft. Aan mij om die wijsheid te zien, te begeleiden en te versterken. Door mijn empathische benadering, kennis en praktische tools help ik koppels om bewuste keuzes te maken, angst los te laten en zich voor te bereiden op een geboorte-ervaring die volledig aansluit bij hun verlangens.

Als RBVR Geboortecoach geef ik koppels alle tools en kennis om vanuit vertrouwen en rust de regie te nemen over hun bevalling.

Dit kun je verwachten

Ik bied mijn Geboorte voorbereidingsprogramma aan in een intieme en ondersteunende omgeving, waarin koppels kunnen groeien en zich optimaal kunnen voorbereiden op hun droombevalling. Mijn cursusmomenten vinden plaats op een rustige en comfortabele locatie, waar privacy en vertrouwelijkheid gewaarborgd zijn.

Tijdens het programma hangt er een ontspannen sfeer waarin koppels zich vrij voelen om vragen te stellen, hun ervaringen kunnen delen en kunnen leren van elkaar. We behandelen verschillende onderwerpen, waaronder de werking van de hormonen, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, de ideale posities tijdens de bevalling en hoe je ervoor zorgt dat jij je bevalling straks gaat rocken! Elke les biedt praktische informatie en hands-on oefeningen om vertrouwen en vaardigheden verder op te bouwen. Na elke lesavond ontvangen koppels oefeningen en tips die ze thuis kunnen doornemen ter voorbereiding op de volgende les. Dit omvat het beoefenen van ademhalingstechnieken, visualisaties, het bekijken van inspirerende video’s en het maken van een BadAss geboorteplan. Ik sta altijd klaar om vragen te beantwoorden en individuele ondersteuning te bieden via e-mail of telefoon.

Ik geloof sterk in een persoonlijke benadering en zorg ervoor dat ik voldoende tijd en ruimte creëer om elke deelnemer individueel te begeleiden. Door middel van voortdurende ondersteuning en aanmoediging help ik koppels om zelfverzekerd en met een gevoel van controle hun bevalling tegemoet te gaan.

Tot slot

Ik ben ruim 8 jaar werkzaam in de kraamzorg en heb zo’n 80 koppels begeleid tijdens de geboorte van huh baby. Mijn kennis en ervaring op het gebied van bevallen is dus erg groot en werk met heel mijn hart en ziel in de geboortezorg.

Stuur mij een email

Voel jij je aangesproken en heb je het idee dat ik jullie kan bieden, waar jullie naar op zoek zijn? Neem dan contact met me op!