Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Mariëlle Robbemond in Zeewolde

Privé cursusWasbareluier consulent
Mariëlle Robbemond
Orion, 3893 DM Zeewolde, Nederland
Privé cursusWasbareluier consulent
Voel jij je onzeker of angstig als je denkt aan de bevalling? Door wat je denkt wat er gaat komen of misschien al heb meegemaakt met een eerdere bevalling? Zou je je meer willen verdiepen? Je vertrouwen terug willen vinden? De regie willen pakken? En.. zou je dat rustig thuis met persoonlijke aandacht willen doen? Dan help ik je graag op weg!

Er heerst veel angst rondom bevallingen. Terwijl bevallen juist krachtig en vol vertrouwen is. Maar waar vertrouw je dan precies op en hoe voel je je krachtig? Ik help je!

Mijn verlangen is dat vrouwen zich krachtig voelen tijdens en rondom hun bevalling. Als vrouw ben je ontzettend krachtig tijdens die bevalling, maar ook het meest kwetsbaar. De kleinste dingen kunnen grote invloed hebben. Uit recentelijk onderzoek blijkt dat 20% een negatieve beval ervaring heeft. Hier wil ik verandering in brengen. Ik heb zelf ook de gevolgen van een negatieve beval ervaring meegemaakt. Daarna heb ik ook kunnen ervaren wat een positieve beval ervaring met je doet. Dit verschil wil ik brengen als geboortecoach.

Dit kun je verwachten:

Bij mij kunnen jullie het programma Relaxed bevallen vanuit Regie vanuit je eigen woonkamer volgen. Rustig en met persoonlijke aandacht.

Ik kom bij jullie thuis, ik neem het lesmateriaal mee en natuurlijk wat lekkers voor tijdens de cursus. Samen gaan wij dan in 4 sessies aan het werk en geef ik jullie de handvaten om samen die verantwoordelijk te pakken om de bevalling met vertrouwen in te gaan. Ik leer jullie onder andere over:

– De fysiologie (de natuurlijke wijze) van de geboorte.

– De werking van het brein, je mindset en het zenuwstelsel en wat de invloed hiervan is op de bevalling.

– Hoe je de pijnbeleving op verschillende manieren kunt beïnvloeden.

– Diverse ademhalingtechnieken en ontspanningstechnieken.

– Hoe je je wensen en voorwaarden opstelt en communiceert.

– Hoe jij de regie hebt en ook vanuit regie flexibel kan zijn in verschillende scenario’s.

Nog even wat praktische informatie. De lessen duren ongeveer 2,5 uur, met ruimte voor pauzes. In principe geef ik de lessen op zaterdag ochtend om 10 uur, maar mocht dit echt niet uitkomen dan is er ruimte voor overleg. Mijn werkgebied is binnen 30 minuten rijden vanuit Zeewolde.

Tijdens de geboorte wordt er niet alleen een baby geboren, maar ook een moeder. Mijn verlangen is dat vrouwen een krachtig start maken als moeder.

Tot slot:

De geboorte van je kind zal je je voor altijd blijven herinneren. Ik wil dat deze herinnering ook daadwerkelijk het mooist is. En dan niet alleen het geluk van een kind op de wereld te zetten, maar ook de moeder die geboren wordt. Als deze bevalling een krachtige ervaring is, zal het jou als moeder versterken en de band tussen jou en je kind hechter zijn.

Een positieve beval ervaring hebben kan in elk scenario. Door de uitgebreide en realistische voorbereiding die ik je geef kan jij werken naar die beval ervaring die jullie (ook je partner) zal versterken.

Stuur mij een email