Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Lyke Messelink in Oosterhout

Geboorte in Kaart professionalOp locatie
Lyke Messelink
Bredaseweg 108A, 4902 NS Oosterhout, Nederland
Geboorte in Kaart professionalOp locatie
Wil jij vol zelfvertrouwen, vrij van angst en met een positieve mindset, sámen met jouw partner jullie optimale bevalervaring creëren? Het RBVR Geboorte voorbereidingsprogramma is de sleutel!

De afgelopen jaren is me steeds duidelijker geworden hoe belangrijk en bepalend de periode rondom de conceptie, zwangerschap en bevalling werkelijk is. Niet alleen voor jou als moeder en jullie als aanstaande ouders, maar vooral ook voor jullie kleintje. In die eerste 1.000 dagen vanaf conceptie wordt de blauwdruk gevormd voor een kindje, die veel invloed heeft op hoe het straks om kan gaan met alles wat het tegen zal komen gedurende zijn leven.

Door je hier al tijdens de zwangerschap bewust van te worden, kunnen jullie de ontwikkeling van jullie kindje op een positieve manier beïnvloeden, hoe fijn is dat!

Ik neem jullie graag mee op een reis van bewustwording, inzichten krijgen en keuzes maken die bij júllie passen!

Dit kun je verwachten

Het creëren van een positieve bevalervaring hangt o.a. af van:

♡ een goede communicatie met jouw zorgverlener(s),

♡ het creëren van realistische verwachtingen,

♡ het ervaren van continue steun tijdens het bevalproces,

♡ en weten hoe je op een voor jou fijne manier kunt meebewegen met alle scenario’s die zich mogelijk aandienen tijdens de bevalling.

Al deze aspecten (en meer!) komen aan bod tijdens het RBVR programma. En wie kan er nu beter voor continue steun tijdens de bevalling zorgen dan jouw eigen partner? Jullie worden tenslotte ook samen ouders. Hoe mooi en waardevol is het om je dan ook sámen voor te bereiden op deze levensveranderende gebeurtenis?

In 4 bijeenkomsten van 2,5 uur verzamelen jullie een rugzak vol wetenschappelijke kennis, ervaringsgerichte informatie & allerlei bekrachtigende inzichten. Zo krijgen jullie alle tools in handen voor een zwangerschap vanuit Vertrouwen, een bevalling vanuit Regie en een Zachte Landing voor jullie kindje. En dat is iets waar jullie allemaal, voor de rest van jullie leven, de vruchten van zullen plukken ♡

Boek een gratis ontdekgesprek!

Bezoek mijn website

In 4 bijeenkomsten krijgen jij en je partner alle tools in handen om jouw bevalling zo vorm te geven dat de kans op een positieve bevalervaring zo groot mogelijk wordt. Ongeacht waar deze uiteindelijk zal plaatsvinden. Jouw lijf, jouw baby, jouw keuzes ♡ Weten of dit programma bij jullie past? Check mijn website en neem contact op voor een gratis ontdekgesprek!