Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Lisette Nijenhuis in Eindhoven

Online cursusVerloskundige
Lisette Nijenhuis
Online cursusVerloskundige
Ga jij bevallen in het buitenland? Vrauw helpt jou met de ultieme voorbereiding op de bevalling en de periode daarna zodat je plezier, vertrouwen en regie hebt, in de meest bijzondere fase van je leven. Om vervolgens sterker dan ooit het moederschap in te stappen.

Mijn achtergrond

Lisette van Vrauw studeerde af als historicus, werd in Kenia verliefd op de geboortezorg, verhuisde na haar studie verloskunde naar een geitenboerderij in Noorwegen om vervolgens in een tiny-house in Eindhoven te gaan wonen met haar vriend, dochters en hond. Geen avontuur is te gek, geen plan te wild en ondertussen zocht ze naar een manier waarbij ze, binnen de fantastische wereld van de geboortezorg, het gevoel had dat ze daadwerkelijk het verschil kon maken.

Binnen de reguliere verloskundige zorg, zowel in Nederland als in het buitenland, is er niet voldoende tijd, kennis en geld om iedere vrouw de voorbereiding en de zorg te bieden die nodig is. Steeds weer ervaarde Lisette als verloskundige hoe het voelde om tegen de muur aan te lopen.

Toen ze zelf beviel in Noorwegen werd er een groot vuur in haar aangewakkerd. Eenmaal terug in Nederland (en na een tweede bevalling) besloot ze RBVR coach te worden, Vrauw op te zetten en een groep zwangeren te gaan helpen die nog weinig aandacht krijgt: Nederlandse vrouwen die in het buitenland bevallen.

Dit kun je verwachten

Het traject Bevallen In het Buitenland van Vrauw biedt een complete voorbereiding op de bevalling en speelt in op alles wat anders is en waar je op moet letten als je in het buitenland gaat bevallen.

Het is een online traject van vier sessies. De sessies zijn individueel zodat er uitgebreid in gegaan kan worden op jou of jullie persoonlijke situatie. De basis van het traject is het Relaxed Bevallen vanuit Regie programma. Daarnaast wordt er dieper in gegaan op datgene waar je specifiek op moet letten in het land waar jij zal bevallen. Ook zal er aandacht zijn voor embodied consent (het ervaren en aangeven van grenzen) en de kraamtijd in het buitenland.

“Ik wil bevallen eerlijker, grappiger, rauwer en zachter maken.”

En meld je aan!

Bezoek mijn website

Ga jij bevallen in het buitenland en wil je je graag goed voorbereiden zodat je sterker dan ooit het moederschap in stapt? Als Nederlandse, zwangere vrouw krijg je automatisch veel mee van de Nederlandse bevalcultuur. Dit maakt dat je ingesteld bent op het Nederlandse systeem. Een cursus volgen in het land waar je woont geeft je informatie over het systeem van dat land maar houdt geen rekening met het feit dat jouw referentiekaders anders zijn. BIB (Bevallen In het Buitenland) doet dat wel. Stuur mij een bericht en dan kijken we samen hoe ik je het beste kan helpen!