Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Leonie van der Brug in Amerongen

KraamverzorgendeOnline en op locatie
Leonie van der Brug
Dwarsakkers 23, Amerongen, Nederland
KraamverzorgendeOnline en op locatie
Welkom bij Sunny Mama, Ik ben er voor jou om inzichten te geven over een bewuste zwangerschap, een relaxte bevalling en een ontspannen kraamtijd.

Ik ben Leonie van der Brug, ik heb jarenlange ervaring binnen de geboortezorg. Van kraamverzorgende naar natuurlijk kraamverzorgende, zorgassistent op de neonatologie en weer terug.

Daarom vond ik dat RBVR Geboortecoach daar niet aan kon ontbreken. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat je niet voor verrassingen komt te staan, met vertrouwen je bevalling in gaat en bewuste keuzes maakt.

Dit kun je verwachten:

Want ja… wat kun je verwachten, waar voel jij je goed bij, waar heb je recht op en wat kunnen jij en je geboortepartner van elkaar verwachten?

Dat zijn nogal wat vragen die je bezig kunnen houden en die je stress kunnen opleveren. Ik help je graag om rust te vinden in je hoofd en in je lijf. Want naast bedenken wat je wilt en kunt, komen ook standaard ontspannings- en ademhalingstechnieken aan bod. Probeer maar eens: 4 tellen in door je neus… 4 tellen uit door je mond.

Wist je dat je door dit te doen contact met je baby maakt?

Daarnaast is het fijn als jij en je geboortepartner goed op elkaar ingespeeld zijn. Jouw geboortepartner weet dan ook heel goed hoe hij/zijn jou het beste kan ondersteunen.

Teamwork makes the dreamwork!

Ik ben er graag voor jullie tijdens de “sunrise” van het beginnend ouderschap.

Tot slot:

In mijn programma bereid ik jullie voor op wat jullie te wachten staat. In vier bijeenkomsten van 2,5 uur geef ik jullie inzichten over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Maar ook de fysiologie achter de geboorte, de werking van jouw lichaam tijdens de bevalling, welke invloed je mindset heeft, wat je kunt verwachten in de kraamtijd en het kersverse ouderschap komt ter sprake. Ik zal mijn kennis met positiviteit en passie overbrengen en zorgen voor een veilige setting.

Het programma is praktisch, verhelderend en toegankelijk voor iedereen.

Bezoek mijn website

Op mijn site deel ik in mijn blogs leuke tips, praktische zaken en vind je meer informatie over de cursus.