Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Kylie Berens in Gennep

DraagconsulentOp locatieVerloskundige
Kylie Berens
6591 CC Gennep, Nederland
DraagconsulentOp locatieVerloskundige
Had jij een eerdere traumatische bevalling of zie je op tegen jouw bevalling? Ik help jou vertrouwen en regie (terug) te krijgen in jouw aanstaande bevalling!

Mijn achtergrond

Welkom! Mijn naam is Kylie Berens, naast RBVR Geboortecoach ben ik ook verloskundige, echoscopiste, draagconsulent, docent babymassage (vanaf de kraamtijd) én ervaringsdeskundige trauma/PTSS en werkzaam in de regio Noord-Limburg.

Mijn missie is om vrouwen en hun (geboorte)partner optimaal voor te ondersteunen tijdens hun zwangerschap, voor te bereiden op de bevalling en tools te geven die ingezet kunnen worden tijdens het jonge ouderschap.

Binnen Relaxed bevallen vanuit Regie is het kerndoel om vertrouwen (terug) te krijgen en houden in je eigen lichaam & geboorteteam zodat jij jullie kindje vol vertrouwen en zonder verlies van controle op de wereld kunt verwelkomen.

Mijn doel is dat jij vertrouwen hebt in jezelf, ongeacht hoe jouw bevalling gaat lopen én waar je gaat bevallen!

Dit kun je verwachten

Iedere maand start er een nieuwe Relaxed bevallen vanuit Regie groep in de regio én/of online! Ik bied een programma aan voor iedereen die het eerste kindje verwacht en een programma voor iedereen die al eerder bevallen is. Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid van één-op-één begeleiding. Na de aanmelding vindt er een kennismaking plaats zodat we samen kunnen bekijken of het programma van mij passend is en kan ik jullie alvast leren kennen. Hierna kun je definitief beslissen of je deelneemt aan RBVR.

Dit programma is voor jou als je zwanger bent en de regie wil hebben over je zwangerschap & bevalling. Mogelijk ben je (onbewust) bang voor je bevalling en denk je er daardoor liever niet over na óf heb je het idee dat voorbereiding geen zin heeft omdat je toch geen invloed hebt. Maar je wilt eigenlijk niks liever dan weten wat je keuzes zijn en invloed hebben, zodat jouw bevalling een positieve ervaring gaat worden. De voorbereiding gaat jouw rust geven in de aanloop naar jouw bevalling. Je komt meer in verbinding met je eigen lichaam en je ongeboren kindje.

Elke bijeenkomst wordt afgesloten met een mail met aanvullende informatie en suggesties te voorbereiding op de volgende bijeenkomst.

Tot slot

Wat vind jij belangrijk in de aanloop naar jouw bevalling?

Steek je liever je kop in het zand en laat het je onvoorbereid op je af komen? Waardoor je bevalling jouw wellicht gaat overkomen.

óf

Kies jij voor een voorbereiding waardoor je vol vertrouwen en goed geïnformeerd jouw bevalling tegemoet kunt gaan, waarbij jij weet hoe je goed in contact kunt blijven met jouw zorgverlener en jij het geboorteproces zelf vorm kunt geven? Hierdoor neemt de kans op een positieve ervaring enorm toe.

En neem contact op.
Voel jij dat jij een goede voorbereiding wil op jouw bevalling zodat het (nu wel) een positieve ervaring mag worden? Ben je bang voor jouw bevalling door verhalen of eerdere ervaringen, en wil je van die angst af? Of ben je nieuwsgierig naar de rest van mijn aanbod? Bezoek dan mijn website voor meer informatie en het plannen van een kennismaking. Tot snel! Kylie Berens – Praktijk Verwondering