Yoga docentZwangerschapsmasseuse
Kim van der Kraats
Boogerd 6a, Wognum, Nederland
Yoga docentZwangerschapsmasseuse
Bij Meijn Geboortecoach kunnen alle aanstaande ouders terecht voor een realistische en nuchtere voorbereiding op de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Mijn achtergrond

Het is mijn missie er voor te zorgen dat je ongeacht welke setting er zich voordoet, keizersnede, ziekenhuis- of thuisbevalling jij alle tools hebt om vol vertrouwen te kunnen bevallen!

Dit kun je verwachten

Het RBVR programma van voorbereid en vol vertrouwen bevallen is ontzettend uitgebreid! En geeft alle aanstaande ouders een nuchtere voorbereiding op de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Voor sommige ouders is de zwangerschap misschien wel de eerste keer dat je echt in aanraking komt met zorgverleners. Wanneer jullie je goed voorbereiden, zorgen jullie ervoor dat je als een geoliede machine kan samen werken met de zorgverleners die bij jullie betrokken zijn op het moment van de bevalling. En dat allemaal terwijl jullie wel het gevoel van regie behouden en niet voor onverwachte verassingen of keuzes komen te staan.

De cursus voorbereid en vol vertrouwen bevallen, volg je samen met je partner op onze sfeervolle locatie in Wognum.

Je krijgt 8 uur aan informatie! Dit is verdeeld over 4 avonden waarin ik jullie meeneem in de wereld van zwangerschap, geboorte en de kraamperiode.

Kies voor kennis en vertrouwen

Bezoek mijn website

Voor wie is deze cursus? Voor iedereen! Maar vooral voor de mensen die denken: “Ik kijk wel even hoe het loopt.” of “De verloskundige gaat mij toch gewoon helpen?”