Online cursusPrivé cursusPsycholoog
Kim Creugers
Johan Marijnenboog 14, Breda, Nederland
Online cursusPrivé cursusPsycholoog
Oer.pracht, omdat niks prachtiger is dan de oerinstincten die het duidelijkst naar boven komen als je als vrouw gaat bevallen en voor je baby zorgt. Je lichaam weet wat het moet doen, en met de juiste kennis en tools, kun je hier ook volledig op vertrouwen.

Mijn achtergrond

Ik ben Kim, moeder van een zoon van 11 jaar, RBVR Geboortecoach en ontwikkelingspsycholoog.

Bijna 12 jaar geleden ontdekte ik de oerinstincten die een moeder heeft, tijdens haar weg naar moederschap en hoe lastig het is om daar aan vast te blijven houden wanneer anderen je anders vertellen. Tijdens mijn programma, geef ik jou de kennis en vaardigheden om op dat wat jouw lijf en intuïtie je vertelt te kunnen blijven vertrouwen.

Dit kun je verwachten

De focus ligt op de beste start voor jou als mama en jouw kindje op de wereld. De eerste duizend dagen blijken een cruciale tijd voor de vorming van je verdere leven te zijn. Je hechtingspatronen, gevoel van veiligheid en je eigenwaarde starten tijdens de zwangerschap en bevalling. Ik leer je hier alles over maar ook over hoe jij vertrouwen en regie kunt behouden, mocht je bevalling anders lopen dan gehoopt. Op deze manier blijf jij in verbinding met jezelf en jouw kindje. Dit alles met de belangrijke ondersteunende rol van je partner.

Je kunt het programma online volgen of ik kom bij jullie thuis voor een privé cursus. Voorafgaand plannen we een vrijblijvend (online)intake gesprek zodat we kunnen kijken of ik jullie op de juiste manier kan helpen. We zullen dan ook de vorm van het programma doornemen en afspraken maken over welke dag het beste uit komt.

Oer.pracht, omdat je je kindje maar één keer de allerbeste start kan geven.

Tot slot

De kennis en vaardigheden uit dit programma, had ik dolgraag 12 jaar geleden gehad, waardoor ik me niet van mijn stuk had laten brengen en had durven vertrouwen op die oerinstincten. De prachtige kracht van de vrouw.

Stuur mij een email

Neem graag contact met me op via de mail! We plannen dan een intakegesprek in waarin we uitzoeken of ik jullie kan helpen.