Klinisch verloskundigeVerloskundige
Jolien Dekker
Bouwstraat 25, Haaksbergen, Nederland
Klinisch verloskundigeVerloskundige
Voor de zwangere vrouw die in haar kracht wil staan en het vertrouwen in zichzelf wil versterken met kennis. Zodat zij haar eigen weg kan kiezen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Mijn achtergrond

Hé! Ik ben Jolien Dekker, moeder van 2 meiden, voormalig (klinisch) verloskundige en Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoach. Ik begeleid jullie graag in de voorbereiding op de geboorte van jullie kindje.

Want hoe zou jij het vinden als je straks trots terugkijkt op de bevalling als een positieve en bekrachtigende ervaring?

Dat kan namelijk. Ongeacht het verloop.
Kennis geeft je een keuze.
Zodat je van daaruit krachtige besluiten kan nemen en je gevoel kan volgen.

Dit kun je verwachten

Op mijn eigen, rustige locatie in Haaksbergen, begeleid ik max 3 koppels per keer met alle aandacht, in de voorbereiding op de geboorte van hun kindje.

Er is alle gelegenheid om je eigen verhaal te delen, als je dat wil. Zo kan ik namelijk goed aansluiten op de behoeftes , en het programma hier op aanpassen.

Vanuit mijn passie voor het natuurlijke geboorteproces, leer ik je hoe fantastisch jou lijf werkt. Zodat het vertrouwen dat je diep van binnen bij je draagt, wordt ondersteund met kennis. Kennis die je helpt je gevoel te volgen. Kennis die je helpt sturing te geven aan het proces als dit nodig is. Kennis die je een keuze geeft.

En met mijn ervaring in de medische geboortezorg, worden jullie voorbereid om met elke situatie te kunnen dealen. Zodat je je niet overvallen hoeft te voelen en samen met je partner de regie kunt behouden.

Ook al gun ik elke vrouw haar droombevalling. Ik leer je liever hoe elke bevalling een bekrachtigende ervaring kan zijn.

Baarkracht. De kracht die in iedere vrouw ligt.

Tot slot

Bonus:

Meditaties voor thuis als MP3.

Verdiepende 1 op 1 sessie, omdat ik ook graag zorg voor je blijf dragen na de cursus.

Bezoek mijn website

Wil je meer weten over hoe je je nu realistisch kunt voorbereiden op je bevalling? Meld je aan voor mijn inspiratieavond.