Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Jitske Arts in Amstelveen

Cursus op locatieGeboorte in Kaart professionalPostpartum behandelaarZwangerschapsmasseuse
Jitske Arts
Lindenlaan 75, Amstelveen, Nederland
Cursus op locatieGeboorte in Kaart professionalPostpartum behandelaarZwangerschapsmasseuse
Meer rust, ontspanning, (adem)ruimte, bewustwording en zelfvertrouwen. Aangaande zwanger zijn, de bevalling en de periode daarna. Met Ruimte voor Gevoel. In mijn programma leer ik je hoe!

Mijn achtergrond

Veel vrouwen houden een negatief gevoel over aan hun bevalling. Alhoewel ik me als Perinataal Counselor en IEMT coach hele effectieve methodes heb eigengemaakt om hen te ondersteunen in de verwerking hiervan, wilde ik graag meer vrouwen gedurende hun zwangerschap in mijn praktijk verwelkomen om hen te begeleiden in het voorbereiden op hun bevalling. Met het programma van Relaxed bevallen vanuit Regie doe ik dat op een manier die past bij hoe ik dat voor me zie: vanuit verbinding en empowerment. Een dergelijke voorbereiding zal je bevallingservaring in positieve zin beïnvloeden, net als je gevoel als je hieraan terugdenkt.

“Krachtig van binnen, sterk naar buiten” (Marit Dries) RBVR voor een positieve bevallingservaring, goede start en hechting van moeder en kind. Met Ruimte voor Gevoel!”

Dit kun je verwachten

Tijdens het programma ligt de focus niet alleen op de bevalling. De maanden waarin je zwanger bent, zijn ook belangrijk! Het is goed om te weten wat je rechten zijn tijdens (en na) je zwangerschap en om voldoende oog te hebben voor de omstandigheden waarin je zwanger bent. Ook omwille van de baby, die in directe verbinding staat met jou! Naast kennis en praktische tools, leer ik je hoe contact met hem/haar te maken. Nu en straks bij de bevalling. De rol van je partner wordt hier ook in meegenomen.

Zodat jullie allebei weten wat te doen om de regie te behouden, ook als het verloop van je zwangerschap en/of bevalling anders mocht gaan. Hoe meer je je laat informeren en dus weet, des te beter zijn jullie voorbereid. Waarmee je de kans op een goede start en hechting vergroot!

(Voor) wie, wat, waar, hoe:

Zwangere vrouwen en hun partner | 4 wekelijks terugkerende bijeenkomsten van 2,5 uur op een doordeweekse avond/in het weekend | In de praktijkruimte van Ruimte voor Gevoel in het MOC-gebouw aan de Lindenlaan 75 te Amstelveen | In groepsverband (samen met andere koppels) of privé (lessen aan huis).

Tot slot:

Ik ben er voor jou, je partner en jullie kindje!
Voor een meer ontspannen verloop van zwangerschap & geboorte.
Voor ondersteuning bij vragen, twijfels en onzekerheden aangaande zwangerschap & ouderschap (i.c.m. werk).

We zijn tot meer in staat dan we denken, alleen kunnen we daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Zeker in een fase die zo life-changing is! Ik help hier graag bij. Door het aanreiken van kennis en tools, het werken aan de mindset en het bewustzijn, en het leren verantwoordelijkheid te nemen over je lichaam, zwangerschap en bevalling. Vanuit zelfvertrouwen en regie. Van hart tot hart.

Plan een kennismakingsgesprek.

Bezoek mijn website

Ben je momenteel zwanger en heb je interesse in deelname aan het programma? Voel je welkom om contact met me op te nemen voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek!