Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Jet Dingemans in Oss

Cursus op locatieOnline cursus
Jet Dingemans
Granietstraat 69, Oss, Nederland
Cursus op locatieOnline cursus
Wat hoop jij voor de geboorte van je kindje? Ondanks dat je een geboorte niet kunt controleren, heb je namelijk wél invloed op het verloop. Zodat je positief terugkijkt op je bevalling en je je kindje een fantastische start geeft.

Mijn achtergrond

Een goede, liefdevolle start voor de volgende generatie is de beste investering in de toekomst die we als maatschappij kunnen doen. En dat begint al bij de geboorte! Bovendien start een ontspannen mama voor wie bevalling een bekrachtigende ervaring was op een totaal andere manier met het ouderschap. Dat gun ik alle ouders én alle kindjes.

Daarom help ik je zelfverzekerd en vol vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. Met rust in je lijf, kennis over wat er gaat gebeuren en helderheid over wat jij nodig hebt en wenst voor je bevalling.

“Ik gun ieder gezin een geboorte die empowering is voor ouders en kindjes een zachte landing en de best mogelijke start geeft.”

Dit kun je verwachten

Eén cursusreeks duurt 4 weken. Er is plek voor maximaal 6 stellen per programma – 4 lessen van 2,5 uur. Je kunt starten vanaf elk gewenst moment, maar vanaf week 20 van je zwangerschap is het meest gebruikelijk.

Voor de live lessen komen we samen op een fijne centrale locatie in Oss met voldoende parkeergelegenheid. Er is slechts plek voor een beperkt aantal stellen zodat er zeker genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en gezelligheid.

Naast adem- en ontspanningstechnieken zoals bij HypnoBirthing, werken we ook aan kennis en mindset. Zodat je bent voorbereid op alle scenario’s én de regie zelf in handen kunt houden. Ook als de dingen even anders lopen. Autonoom en vanuit eigen kracht.

Thuis kun je samen nog verder doorpraten en je laten inspireren met behulp van de mail die je na elke les ontvangt. Daarin vind je enorm veel tips, links, docu’s, naslagwerk en meer.

Voor info een aanmelden.

Bezoek nu mijn website

Wil je meer weten over het RBVR programma in Oss of je direct aanmelden?