Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Jessica Neubacher-Jonkman in Kapelle

Online en op locatiePrivé cursus
Jessica Neubacher-Jonkman
Vroonenburg 22, 4421 GA Kapelle, Nederland
Online en op locatiePrivé cursus
Welkom op de plaats waar je met behulp van regie en kennis een nieuwe vreugdevolle start mag creëren met de geboorte van jouw baby.

Mijn achtergrond

Welkom bij Nova Joy Birthing! Mijn naam is Jessica Neubacher-Jonkman en ik ben 29 jaren jong. Ik ben zelf mamma van 2 meisjes, Sterre-Jana Joy van (bijna) 4 jaar en Luna Ella Nova van 2 jaar. 

Dit kun je verwachten

Wat fijn dat je mij gevonden hebt. Ik hoop dat je je hier geborgen mag voelen en wil je hier graag een beetje over het ontstaan van de naam willen vertellen:

Nova staat voor nieuw, het nieuwe begin dat ontstaat met de geboorte van jouw baby. Joy staat voor vreugdevol, om te symboliseren dat ik hoop dat jullie, met behulp van het Relaxed bevallen vanuit Regie programma dat jullie bij mij kunnen volgen, een vreugdevolle geboorte van jullie kindje mogen meemaken!

“Zoveel ‘moeten’ tijdens mijn eerste bevalling. Had ik toen, met mijn 1e, maar geweten wat allemaal mogelijk is. Daarom wist ik na de bevalling van mijn 2e dat ik dit ook andere vrouwen gun en wil ik er alles aan doen om hen de tools te geven om dit mogelijk te maken.”

Tot slot

Ik bied in Zeeland, vanuit Kapelle, de mogelijkheid om het programma te volgen. Ik geef het programma online (groep en privé) en privé aan huis aan.

Bekijk mijn website