Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Jessica Krischer in Katwijk aan Zee

Online cursusOp locatiePrivé cursus
Jessica Krischer
Oranjestraat 20, 2224 GE Katwijk aan Zee, Nederland
Online cursusOp locatiePrivé cursus
Vertrouwen op je lichaam, bewuste keuzes maken en regie houden voor, tijdens en na de geboorte. Ik leer jou relaxed te bevallen. Dat wil jij toch ook?

Mijn achtergrond

Veel vrouwen in mijn omgeving hebben negatieve herinneringen aan hun bevalling waarbij ze voelden dat ze geen controle hadden. Ik wilde het anders doen, namelijk met kennis kunnen anticiperen op verschillende scenario’s tijdens de bevalling. 

Vol vertrouwen ging ik met een positieve mindset mijn bevalling in. En ze waren allebei prachtig: Tijdens beide (medische) bevallingen, zat ik in mijn bubbel, in diepe ontspanning ondanks ik in het ziekenhuis was. Ik kijk blij en trots terug op twee mooie bevallingen, ondanks de medische interventies. 

Helaas hoor ik nog vaak dat dit een uitzondering is. De meeste vrouwen voelen zich overrompeld als het anders gaat loopt dan gepland en raken in paniek. Dit wil ik als Geboortecoach veranderen. Ik wil jou leren om vol vertrouwen een relaxte bevalling tegemoet te gaan, waarop je blij en trots terug kijkt. 

Dit kun je verwachten

Tijdens het RBVR programma van 4 avonden, elk van 2,5 uur, krijg je niet alleen inzicht in de verschillende fases van de geboorte, maar ook in de realistische scenario’s die zich kunnen voordoen. Ik zal je begeleiden bij het onderzoeken van je persoonlijke wensen, zodat jij bewuste en weloverwogen keuzes kunt maken.

Samen met je partner zullen jullie leren hoe je kunt inspelen op onverwachte situaties, ongeacht waar je gaat bevallen. 

We zullen ademhalingstechnieken en ontspanningstechnieken gebruiken zodat jij weet hoe je kunt ontspannen en om kunt gaan met de intensiteit van de weeën. Ik ga jou leren hoe jij een positieve mindset kunt trainen zodat jij vol vertrouwen de bevalling tegemoet kunt zien.

De verloskundige in het ziekenhuis zei na mijn bevalling: “Wat een rustige bevalling. Je hebt volledig kunnen vertrouwen op je lichaam. Bedankt dat ik dit mee mocht maken!”

Tot slot

Met oprechte passie begeleid ik zwangere vrouwen als geboortecoach zodat jij ook blij en vol trots terug kunt kijken op het moment waar jij je kindje gaat ontmoeten. Mijn missie is om jou te voorzien van kennis, zelfvertrouwen en kracht, zodat je vol vertrouwen een soepele en relaxte bevalling mag beleven. 

Ik wil jou en je partner bewust maken van de keuzes die hebt en te anticiperen op wat er kan gebeuren zodat jullie weten hoe jullie de wensen kunnen communiceren aan de zorgverlener. Hierin zal je partner ook leren om betrokken te zijn en een belangrijke rol spelen zodat jullie dit avontuur als team aangaan.

Met deze kennis leg jij tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd de basis voor een zachte landing en goede start voor jouw kindje.

Stuur mij een email

Wil jij weten hoe je relaxed blijft tijdens de bevalling en wat je precies kunt doen als het anders loopt dan verwacht? Schrijf je dan in voor mijn programma Relaxed bevallen vanuit Regie®️ en ontdek hoe jij blij terug kunt kijken op een mooie bevalling! In 4 weken leer ik jou wat je moet weten om met een positieve mindset en vol vertrouwen te bevallen. Met mijn persoonlijke begeleiding leer ik jou hoe je kunt ontspannen en geef ik praktische tools die je meteen kunt toepassen. Neem contact op voor meer informatie of schrijf je meteen in als je op zoek bent naar praktijk gerichte voorbeelden en realistische scenario’s zodat jij en je partner weten wat je kunt verwachten. Wees er snel bij, er zijn enkele maand maar 6 plekken beschikbaar!