Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Janneke van Heugten-Sies in Nootdorp

Online en op locatieOp locatie
Janneke van Heugten-Sies
Reflectiestraat 19 2631 RV Nootdorp
Online en op locatieOp locatie
Van onzeker over m’n eigen kunnen ben ik tijdens mijn zwangerschap door dit programma getransformeerd naar een powermama die geen enkele twijfel meer had. Dat wil je toch?

Mijn achtergrond

Nooit heb ik me zo krachtig en trots gevoeld als tijdens en na mijn bevallingen. Vooral de eerste bevalling was life-changing! Het raakt me in mijn ziel als vrouwen de geboorte van hun kindje als negatief ervaren.

1 op de 5 vrouwen kijkt negatief terug op haar bevalling en 1 op de 10 heeft haar bevalling zelf als traumatisch ervaren. Deze cijfers wil ik absoluut naar beneden brengen!

Laten we samen voor jou een bevallingservaring creëren waarbij jij je empowered en positief voelt, en vol trots terugkijkt op deze bijzondere gebeurtenis. Trust me, dat kan écht!

Iedereen verklaarde mij voor gek als ik aangaf oprecht zin te hebben in de bevalling. Juist mijn positieve mindset heeft mij twee droombevallingen opgeleverd!

Dit kun je verwachten

Gun jij het jezelf om vol zelfvertrouwen naar je bevalling uit te kijken? Dan ga ik heel graag met jou en je partner aan de slag!

Onder het genot van heel veel thee (oke vooruit, koffie mag ook) en wat lekkers neem ik jullie mee op geboortereis. Vier weken lang geef ik je iedere woensdagavond in 2,5 uur heel veel informatie en tools waar je écht wat aan hebt.

Na mijn cursus weet je:

• Wat je nu al kunt doen om de tijd in je buik zo fijn mogelijk te maken voor je kindje;

• Meerdere ademhalingstechnieken die je op verschillende momenten kunt toepassen;

• Wat er allemaal gebeurt in je lijf tijdens de bevalling;

• Hoe belangrijk je mindset is en hoe je die kunt trainen;

• Wat jouw rechten zijn als werknemer, tijdens de zwangerschap en daarna;

• Hoeveel invloed het onbewuste brein heeft op de bevalling (en eigenlijk op ALLES!);

• Wat voor effect hormonen hebben, en hoe je hier dus je voordeel mee kunt doen;

• Hoe je de controle kunt behouden, ook als het helemaal anders loopt dan gehoopt;

• Hoe je de kraamweek zo in kunt richten dat jij optimaal kunt herstellen van de bevalling;

• Dat jullie de bevalling gaan rocken!

Tot slot

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat het mijn missie is zwangere vrouwen te empoweren om de regie te nemen over hun eigen bevalling. Als je je bewust bent van je eigen grenzen en mogelijkheden en deze op een respectvolle manier kunt communiceren, dan kan dit een enorm verschil maken in de manier waarop je de bevalling ervaart.

Toch mag de partner niet vergeten worden, want deze is een zeer belangrijke schakel in het geheel. Waarschijnlijk belangrijker dan je nu nog kunt bedenken… Door je partner te betrekken bij de voorbereiding, creëren we een ijzersterke basis voor jouw geboorteteam.

Stuur mij een email

Wil jij vol zelfvertrouwen uitkijken naar jouw bevalling en weten hoe je onder alle omstandigheden controle houdt? Meld je dan aan voor mijn cursus en leer hoe je dit bereikt. In vier weken tijd geef ik je praktische tools en persoonlijke begeleiding om een positieve bevalervaring te creëren. Neem contact op voor meer informatie of schrijf je direct in voor deze bijzondere reis samen met je partner. Wees er snel bij, want er zijn per maand maar zes plekken beschikbaar!