Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Jacqueline Luchtmeijer in Barendrecht

Cursus op locatiePrivé coachingYoga docentZwangerFit docent
Jacqueline Luchtmeijer
Muziekplein 28a, Barendrecht, Nederland
Cursus op locatiePrivé coachingYoga docentZwangerFit docent
Wil jij vol vertrouwen, in balans en vanuit regie de geboorte van je kind ervaren en erna met voldoening en tevredenheid op terug blikken? Ervaar de magie van zwangerschap & geboorte: het begin van een nieuw avontuur!

Mijn achtergrond

Als kind had ik al een een passie om zwangeren te helpen met de bevalling en wilde ik verloskundige worden. Omdat ik graag van mijn nachtrust geniet, heb ik de keuze gemaakt om via fysiotherapie zwangeren te helpen. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut ben ik me direct gaan nascholen op het gebied van zwangerschapseducatie en bekkenproblematiek. Op deze manier help ik jou met veel plezier de zwangerschap door.

Naast specialisatie in diverse invalshoeken zoals zwangerschapsyoga, zwangerFit, mindfulness en hypnose is daar nu ook het Relaxed bevallen vanuit Regie Geboorte voorbereidingsprogramma bij gekomen, wat ik graag verder uitdraag. Dit programma geeft nog meer diepgang aan mijn reeds bestaande aanbod.

“Wil jij vol vertrouwen, in balans en vanuit regie de geboorte van je kind ervaren en erna met voldoening en tevredenheid op terug blikken?
Ervaar de magie van zwangerschap & geboorte: het begin van een nieuw avontuur!”

Dit kun je verwachten

Vanuit de gedachte: ‘Goed voorbereid bevalt beter’ bied ik jou samen mèt je bevalpartner een complete voorbereiding op de geboorte van jullie kindje, waarna je vol vertrouwen deze magische en intense ervaring tegemoet kan treden. De voorbereiding bestaat uit 4 sessies van ca. 2,5 uur te volgen in een kleine groep of als privésessie.

Het zeer complete RBVR programma wordt hierbij doorlopen en als extra krijg je nog een flinke dosis van mijn kennis en ervaring van bewegen tijdens de zwangerschap mee en waardevolle tools voor het herstel proces na de bevalling.

Tot slot:

Vanuit mijn praktijk ‘A Beautiful Balance’ werk ik vanuit een therapeutische achtergrond, nl. fysiotherapie. Bewegen zit mij in het bloed. Opgeleid tot beweegexpert heb ik mij nog verder verdiept en gespecialiseerd in o.a. psychologische aspecten, de werking van het brein en hormonen, energetische wetten en leefstijltechnieken.

De privé coaching is bij uitstek geschikt als je een eerdere traumatische (beval)ervaring hebt gehad. Ik zal jou (en als jij dat wilt samen met je bevalpartner) persoonlijke en helemaal voor jou op maat geselecteerde interventies en oefeningen bieden, zodat ook jij deze nieuwe ervaring met een positieve mindset en hernieuwde energie kunt aangaan! Zo vergroot je de kans op een positieve bevalervaring en een mooie nieuwe start voor zowel jouw kindje als voor jou als ouder van je kindje(s).

Tevens ben ik op de hoogte van wat verloskunde inhoudt en heb ik goede contacten met diverse geboortezorgprofessionals in de eerste, tweede en derde lijn.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Bezoek mijn website