Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Elaine van Weelden in Den Haag

Cursus op locatieOnline cursus
Elaine van Weelden
Jasmijnstraat 117, Den Haag, Nederland
Cursus op locatieOnline cursus
In alle rust bevallen, zonder stress en gedoe? Ik leer je regie te hebben en te houden tijdens je bevalling. Waarom zou je dat niet willen?

Mijn achtergrond

Tijdens je zwangerschap is het nu al een aantal keer gebeurd dat andere vrouwen je vertelden over hoe hun bevalling verliep. En dat dat doorgaans niet leuk was. Sterker nog: vaak hoor je heftige verhalen.

Je hoort in elk verhaal min of meer hetzelfde: namelijk dat het lijkt alsof die zij totaal geen controle had. Maar tegelijkertijd hoor je nog iets anders: ze praat alsof het normaal is dat dit gebeurt en ze lijkt het ook nog eens min of meer te accepteren (‘ja, was wel minder, maar gelukkig hebben we wel een gezond kindje’).

En hoewel je dit keer op keer hoort denk je ‘het kan toch niet zo zijn dat dit echt de bedoeling is, toch? Dat bevallen zo heftig kan zijn?’.

“Wist je dat 1 op de 5 vrouwen een vervelende tot negatieve bevalling heeft. En weet je wat zo gek is? We vinden dat (en zij zelf vaak dus ook) in Nederland min of meer acceptabel. Even een wake up call: dat is het natuurlijk niet.”

Dit kun je verwachten

In 4 avonden neem ik je mee in de voorbereiding op de geboorte van jullie kindje, vanuit jouw eigen wensen en ideeën. Ik help je onderzoeken waar jouw wensen liggen en geef je een insight in hoe je dat voor jezelf bewerkstelligd (hoe een bevalling dan ook gaat en wie jouw team dan ook is). Dit doen we bij de Anne en Max in de Fahrenheitstraat in Den Haag, een gezellige ruimte die huiselijk en chill aanvoelt. Een gelijke de sfeer die je wilt hebben tijdens je bevalling (waarom dat zo is leg ik je tijdens mijn programma uit!

Deelname is kosteloos.

Meld je nu aan voor mijn Masterclass

In mijn kosteloze (online) Masterclass vertel ik jou de 2 geheimen die elke zwangere vrouw zou moeten weten om ervoor te zorgen dat zij een relaxte bevalling ervaart. Met deze informatie zet je al behoorlijk wat in gang. Wil je weten welke 2 geheimen dat zijn? Meld je dan nu aan!