Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Celine Kruijswijk in Nederhorst den Berg

Op locatiePrivé cursus
Celine Kruijswijk
Veenderij 1 1394LA Nederhorst den Berg
Op locatiePrivé cursus
Jij wilt… … uitkijken naar de geboorte van je kindje in plaats van er tegenop zien; … samen met je partner voorbereid zijn op de bevalling; … regie tijdens je bevalling. Tijdens mijn programma leer ik jullie vol vertrouwen en regie uit te kijken naar de geboorte van jullie kindje.

Mijn achtergrond

Toen ik zwanger was van ons eerste kindje dacht dat ik dat bevallen wel kon en had me de daarom niet erg voorbereid op de geboorte. Viel dat even tegen!

Tijdens de zwangerschap van ons tweede kindje wilden mijn man en ik de geboorte anders ervaren en hebben we ons samen goed voorbereid op de bevalling. Wat een verademing! Ik kon dus echt relaxed zijn tijdens de bevalling, mijn man kon mij echt ondersteunen en niet langs de kant zitten toekijken.

Zo’n relaxte bevalling gun ik iedere zwangere vrouw, daarom geef ik nu het Relaxed bevallen vanuit Regie Geboorte voorbereidingsprogramma!

Ik gun jou die geweldige geboorte van je kindje!

Dit kun je verwachten

Graag begeleid ik jou en je partner in 4 avonden naar een relaxte bevalling, dit onder het genot van thee, koffie en voldoende lekkers. Dit kan ik een groepscursus op locatie, of ik begeleid jullie 1-op-1 bij jullie thuis.

Als je je aanmeld, is er de mogelijkheid om eerst online kennis met mij te maken, waarin ik uitleg wat het programma inhoudt en jullie kunnen zien of het bij jullie past.

Mogelijk zien jullie op tegen de bevalling of willen jullie juist leren hoe je relaxed en met regie de bevalling in kunt gaan.

Ik spreek elke keer over jullie, omdat juist de rol van je (geboorte)partner zo belangrijk is! Hij of zij staat niet langs de zijlijn, maar kan jou, op je kwetsbaarste moment, zo goed begeleiden en ondersteunen. Dit leer ik jullie allemaal tijdens het programma.

Tot slot

Tijdens het RBVR programma duiken we in de bevalling; hoe verloopt een bevalling (de fysiologie), wat gebeurt er in je lijf en in je hoofd en hoe kun je daar invloed op hebben.

Maar ook leer ik jullie onderzoeken wat jullie wensen zijn ten aanzien van jullie geboorteteam en de plek waar je wilt bevallen. Hoe kun je op een positieve manier omgaan met verandering tijdens een bevalling, ik leg het jullie allemaal graag uit!

Stuur mij een email

Wil jij deze voorbereiding op de geweldige geboorte van je kindje? Stuur mij een mailtje en ik leg je graag uit wat ik voor je kan betekenen.