Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Buse Mutlu in Doetinchem

Cursus op locatieMogelijkheid tot privé cursus
Buse Mutlu
Hof van Gent 16, 7007 JS Doetinchem, Nederland
Cursus op locatieMogelijkheid tot privé cursus
Hoe mooi en bijzonder is het als je vol passie en zelfvertrouwen kan terug kijken op je bevalling? Dat is waar we samen voor zullen zorgen. Ik leer je hoe je kunt ontspannen en rust kunt behouden tijdens de bevalling. Met die rust en ontspanning flow je veel beter door je bevalling heen. Dat kan echt! Plus: hoe fijn als je je bevalling in eigen handen hebt en houdt?

Mijn achtergrond

Ik ben Buse en mama. Dit is ook de reden waarom ik jou wil helpen naar een positieve beval ervaring. Waarom ik je wil helpen is omdat ik weet welk effect het heeft als men een negatieve beval ervaring heeft. Dat moet anders! Ik wil dat elke vrouw vol zelfvertrouwen terug kan kijken op haar bevalling. Want een positieve beval ervaring bestaat! Net zoals ik dat heb gehad!

Dit kun je verwachten

Het RBVR programma bestaat uit 4 lessen deze worden verdeeld over 4 weken. Je zult dus elke week 1 les krijgen. Dit kan zowel online als op locatie. Het programma kun je bij mij privé als in groepsverband volgen.
Je zult in elke les waardevolle informatie krijgen en veel tips. Aan het einde van elke les krijg je opdrachten mee om thuis te oefenen samen met je partner of alleen. Tijdens de lessen gaan we samen oefenen en krijg je veel voorbeeld video’s te zien. Als je kiest voor het hebben van de lessen ‘live op locatie’ dan zal dit in een huiselijke sfeer zijn. Die huiselijke sfeer zorgt er namelijk voor dat je extra goed kunt ontspannen en dat is belangrijk.
Meer hierover vertel ik je tijdens een kennismakingsgesprek.

Omdat het jouw bevalling is!

Tot slot

Streven naar een positieve bevallingservaring is belangrijk. Als jij een positieve bevalling hebt zal dit enorm veel effect hebben op jou en je baby. Tijdens de bevalling maar ook na de geboorte. Daarbovenop zal dit zelfs effect hebben op de rest van de ontwikkeling van je baby. De eerste 1000 dagen vanaf conceptie zijn de fundering van het leven van het kind en wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze periode de belangrijkste periode is. Dit mag gekoesterd worden.

Enthousiast? Mail of Dm mij. Je vindt me tevens op instagram als Busemutlu_geboortecoach. Neem snel contact op en dan hebben we een kennismakingsgesprek waarin ik je veel meer kan vertellen.