Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Anke Endeman - Van Rheenen in Diepenheim

Cursus op locatieOnline cursus
Anke Endeman – Van Rheenen
Nijstadstraat 22, Diepenheim, Nederland
Cursus op locatieOnline cursus
Kijk jij ook zo uit naar de eerste ontmoeting met je kindje? En wil je dat deze liefdevolle eerste kennismaking in een fijne setting plaatsvindt, in alle rust en vol vertrouwen? Door middel van dit persoonlijke voorbereidingsprogramma Relaxed bevallen vanuit Regie help ik je met de perfecte voorbereiding, waardoor je echt uit gaat kijken naar dit magische moment!

De kern van alles wat ik heb gedaan in mijn leven draait om mijn passie om mensen samen én dichter bij zichzelf te brengen. Waar ik ooit bijzondere evenementen en festivals organiseerde, besefte ik mij toen ik moeder werd dat het meest indrukwekkende en bijzondere life event de geboorte van je kindje is. En dat de beleving van dit magische moment vooral heel erg afhankelijk is van een goede voorbereiding.

De geboorte van je kindje is niet alleen een hele fysieke ervaring, een wonderbaarlijk natuurlijk proces, maar het markeert ook het begin van je rol als moeder. Daarnaast is deze eerste indruk in dit leven van je kindje ook heel erg bepalend voor hoe je kindje in het leven zal staan. Ik help als geboortecoach ouders graag mee zich voor te bereiden en volledig vanuit vertrouwen naar dit moment toe te leven. 

Ik help jullie om scherp te krijgen wat jullie belangrijk vinden en deze wensen om te zetten in een fantastische bevalervaring. Een ervaring die je kracht geeft en waar je vol trots nog vaak aan terug zult denken, ook als de bevalling anders gelopen is dan je vooraf had gehoopt.

Dit kun je verwachten:

Voor het programma begint plannen we eerst een telefonische kennismaking. Als je kiest voor dit volledige geboorte voorbereidingsprogramma, zorg je niet alleen voor jezelf en je partner dat jullie precies weten wat jullie kunnen doen zodra de bevalling begint. Maar krijg je ook alle tools aangereikt om de rest van het geboorteteam om je heen bij te laten dragen aan jouw positieve bevalervaring. 

Ik geef het Relaxed bevallen vanuit Regie programma zowel fysiek in een fijne huiselijke setting, als online voor wie liever kiest voor het gemak van de lessen volgen vanuit je eigen huis. Het programma wordt aan maximaal 5 stellen tegelijk gegeven en is in overleg ook mogelijk om als privé cursus te boeken. 

Het programma is verdeeld over 4 lessen van 2,5uur. Na de les ontvang je een mail met de belangrijkste onderwerpen en tips voor verdere verdieping in de vorm van boeken, artikelen of podcasts. Daarnaast krijg je meditaties, visualisaties, ademhalings- en ontspanningsoefeningen die je helpen in de voorbereiding en tijdens de baring, waar je zelf een keuze uit kunt maken wat jou het meest aanspreekt. 

Jouw vrouwenlichaam is gemaakt om geboorte te geven. Ik help je hierop te vertrouwen door je alles te leren wat nodig is dit natuurlijke proces te ondersteunen én bewuste keuzes te maken waarmee je de regie behoudt!

Tot slot:

Als je dit programma hebt afgerond:

* Kijk je echt uit naar je bevalling

* Heb je vertrouwen in jezelf, je lichaam en alles om je heen dat bij gaat dragen aan jouw mooie bevalervaring

* Heb je een volledig beeld wat er komt kijken bij de geboorte van je kindje en hoe je hier op een positieve manier aan bij kunt dragen

* Maak je bewuste keuzes gebaseerd op kennis, vertrouwen en intuïtie

* Weet je wat jouw eigen beperkende gedachten en angsten zijn en hoe je deze omzet in extra kracht tijdens de baring

* Weet je wat jou helpt om in een diepe ontspanning te komen, om het natuurlijke proces zoveel mogelijk te ondersteunen en minder pijn te ervaren

* Weet je partner ook precies wat hij/zij in welke fase voor je kan betekenen, zodat jij in je bevalbubbel kunt blijven

* Heb je tips om je ook goed voor te bereiden op de post-partum periode, ná de bevalling

* Houd je de mogelijkheid om met de andere stellen en met mij contact te hebben, vragen te stellen en bevalervaringen met elkaar te delen

* Kreeg je een welkomstpakketje om je te ondersteunen in de voorbereiding

inclusief 10% korting op een geboorte- of newborn fotoshoot om jullie geluk voor altijd vast te leggen

Klik hier voor een nadere kennismaking