Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Abigail Augustuszoon in Wormer

Cursus op locatieDoulaOnline cursusOnline en op locatie
Abigail Augustuszoon
Dorpsstraat 55, 1531 HB Wormer, Nederland
Cursus op locatieDoulaOnline cursusOnline en op locatie
Zie jij op tegen de bevalling, door de horrorverhalen van anderen of ben je bang om de controle te verliezen? Als RBVR Geboortecoach is het mijn missie jullie zo goed mogelijk voor te bereiden. Naast een baby wordt er ook een moeder geboren. Een goede start is een blauwdruk die invloed heeft op de rest van jullie leven.

Mijn achtergrond

Mijn naam is Abigail, ik ben moeder van drie kinderen van 8, 5 en 1,5 jaar oud. Van jongs af aan heb ik altijd verloskundige willen worden. Gedurende de pubertijd is deze droom vervaagd en ben ik als hulpverlener in de jeugdzorg beland. 

Zwangerschap heb ik altijd als iets magisch gezien. Het feit dat een vrouw in 9 maanden een mensje kan creëren, verwonderd mij nog steeds. Na mijn tweede zwangerschap heb ik eindelijk (!) besloten hulpverlening in te ruilen voor de geboortezorg. 

Zwangere vrouwen zijn kracht bundels en ik wil dat zij dit niet alleen zien maar ook gaan voelen. 

Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik voor het eerst in aanraking met een verloskundige. De begeleiding richtte zich grotendeels op het medische vlak. Hierin miste ik vooral de verbinding tussen lichaam en geest.

Ik kijk terug op een krachtige zwangerschap, maar een kwetsbare bevalling. Gedurende de bevalling ging ik er automatisch vanuit dat de medische professionals beter wisten wat goed voor mij was, dan ikzelf… met een partner die er met grote ogen naast stond en het proces machteloos aanschouwde.
Er zijn vast zwangere die dit gevoel herkennen? En ook zo een gezond kind op de wereld hebben gezet. 

Geloof me dit kan anders! 

Als je weet wat de opties zijn, dan weet je ook waar je uit kan kiezen. Als je weet wat je rechten zijn, weet je ook waarna je kan vragen. Als je weet wat je behoeftes zijn, dan kun je hiernaar handelen. 

Ik help jou opzoek te gaan naar jouw eigen gebruiksaanwijzing. Hoe, wat of waar de bevalling plaats vindt maakt dan niet uit…

Dit kun je verwachten

Als je bij mij een geboorte programma volgt zal ik je onderdompelen in informatie, dat van waarde is voor jou zowel als voor je partner. Ik neem je mee in de geboortewereld, ik leg uit hoe het systeem werkt, wat je mogelijkheden zijn en welke rechten jij hebt. Daarnaast leg ik je ook uit hoe het lichaam van een zwangere werkt en wat voor impact je brein op je bevalling heeft en wat je hieraan kunt doen. 

Na elke les ga je naar huis met een “AHA” moment en “food for thought”. 

Daarnaast krijg je elke week via de mail suggesties ter voorbereiding voor de volgende les, waardevolle podcasts om naar te luisteren en oefenmateriaal. Het samenstellen van een geboorte plan met verschillende scenario’s zal niet ontbreken. 

Het programma is verdeeld over 4 avonden van ongeveer 2,5 uur verspreid over 4 weken. De lessen vinden plaats op een van de twee mooie locaties in Wormer, namelijk Baby Spa Wonderland of Koffie & Lobi. Beide locaties zijn dichtbij Amsterdam en je kan er gratis parkeren. Privélessen in je eigen veilige omgeving zijn ook mogelijk.

Zwanger zijn is een magisch life event! Als je weet wat je behoeften, rechten en opties zijn dan weet je wat je wil, kan vragen en waaruit je kunt kiezen… Win Win Win…

Tot slot

Hebben jullie behoefte aan meer emotionele en fysieke ondersteuning tijdens de bevalling? Iemand die op de hoogte is van jullie angsten wensen en behoeftes. Als doula blijf ik erbij tot jullie kleine Miracle geboren is. 

Ik begeleid jullie graag op deze reis!

Bezoek mijn website

Is je interesse gewekt? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op of neem een kijkje op mijn website.