Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Sanne Cheney-Steijger in Baarn

Cursus op locatieOnline cursusWasbareluier consulent
Sanne Cheney-Steijger
Rusthoeklaan 7, Baarn, Nederland
Cursus op locatieOnline cursusWasbareluier consulent
Bevallen als een feminist! Namelijk zoals jij het wil, van free-birth tot geplande keizersnee. Laat jouw geboorte ervaring niet afhangen van geluk, neem de touwtjes in handen!

Als je de juiste kennis in huis hebt, kan jij op je intuïtie en moederinstinct vertrouwen en keuzes maken die bij je passen. Dan kies je zelf hoe de geboorte vorm te geven en beslist weloverwogen mee als het anders loopt dan gepland. Pak de regie! Als liefdevolle daad van rebellie.

Mijn achtergrond

Hoe zit het nou eigenlijk echt? En vooral hoe staan jullie er in? Daar ga ik je bij helpen, ik bied je de kennis om te kunnen gaan vertrouwen. We onderzoeken samen wat belangrijk is voor jou en hoe dat vorm te gaan geven. Straks weten jullie precies wat je keuzes zijn en waar je het over hebt. Zo kan je ongestoord op je intuïtie vertrouwen tijdens de baring zelf en toch de regie behouden als het anders loopt. Met als ultiem doel, een fijne zelfverzekerde start in het ouderschap.

Ooit zag men geboorte als een krachtig ritueel dat de transformatie van vrouw naar moeder markeerde. Mijn droom is: als maatschappij de baring weer te gaan zien in dat positieve daglicht. Waar we de zwangere beschermen, lief hebben en vertrouwen in haar proces naar het ouderschap.

“Baby is always right and mother knows best!”

Dit kun je verwachten

Geen one size fits all, maar maatwerk! Want dat verdien je!

Natuurlijk kiest iedere barende en iedere partner voor het welzijn van hun kindje, dit hoeft alleen niet te betekenen dat je jezelf weg cijfert.

Onder anderen daarom bestaat het RBVR programma uit 4 lessen van 2,5 uur voor zwangere en partner. Tussen de lessen door ga je aan de slag met de stof en kun je als koppel de tijd gebruiken in gesprek te gaan over de nieuwe inzichten die jullie opdoen. Na elke les ontvang je een email met een samenvatting en extra lees, luister en kijk tips voor verdieping. Zo krijg je de kans echt anders te gaan kijken naar het proces van geboorte en jullie rol daar in.

Daarbij bied ik jullie een hand-out ter verbreding met verwante informatie die niet specifiek besproken wordt in het programma en een e-book met daarin de meest voorkomende complicaties en interventies kort samengevat als uitgangspunt voor verder onderzoek.

Ook heb ik mijn eigen Freydag geboorteplan ontwikkeld, een mooi compact overzichtelijk plan dat rekening houdt met zowel zwangere als zorgverlener, goed gekeurd door verloskundigen! And last out not least, krijg je als RBVR deelnemer ook korting op mijn ‘Postpartum is Forever’ programma en geef ik gratis wasbareluier consulten.

Tot slot

Waarom een bevalcursus volgen? Mijn lichaam is hier toch voor gemaakt? Er worden al eeuwen lang babies geboren… Ik wil vertrouwen op de natuur en mijn intuïtie! Yes, dit is een hele legitieme gedachte en er schuilt waarheid in. Wat echter veranderd is in al die eeuwen, is hoe we denken over geboorte. Ons onderbewustzijn wordt gevoed met horrorverhalen en we zien in onze lievelingsfilm gillende vrouwen op hun rug in een ziekenhuisbed… We zien geen tot weinig fysiologische geboortes om ons heen en krijgen veel vooroordelen, fabels en misvattingen te horen. De situatie waar vanuit we tegenwoordig vertrekken is echt anders!

En schrijf je in.

Bezoek mijn website

Nu denk jij natuurlijk, Ja dit wil ik wel! Schrijf je dan snel in op mijn website. Of boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de mail.