Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Nicole Amalo in Valkenswaard

Cursus op locatieHypnoBirthing docentPostpartum behandelaarZwangerschapsmasseuse
Nicole Amalo
Judocus Smitsstraat 25, Valkenswaard, Nederland
Cursus op locatieHypnoBirthing docentPostpartum behandelaarZwangerschapsmasseuse
Wil jij niet overvallen worden door protocollen en de angstcultuur, en ben jij een aan pakker en graag praktisch bezig? Dan is mijn cursus de juiste keuze voor jou!

Mijn achtergrond

Ik ben Nicole Amalo, fysiotherapeut gespecialiseerd in het bekken, ervaringsdeskundige in geboorte en postpartum en getrouwd met Raynor Amalo waarmee ik samen 3 kinderen heb.

Ik ben ervan overtuigd dat Jouw lichaam, brein en baby precies weten wat er nodig is om te baren. Maar ons denken zit ons “in de weg”. Leren hoe je dit los kunt laten, communiceren en voor kunt bereiden, is nodig, om zo vanuit ontspanning, vertrouwen en regie te kunnen bevallen. Zonder al teveel poespas deel ik je mijn kennis en kunde, oprecht en eerlijk, gewoon zoals het is.

“Jouw lichaam, brein en baby weten hoe te baren. Ons denken zit ons “in de weg”. Ik help jouw weg vrij van obstakels te maken.”

Dit kun je verwachten

Wanneer je bij mij een cursus volgt ontvang ik je graag op mijn locatie in Valkenswaard of Veldhoven in een warme serene ruimte waarbij sfeer voorop staat. Er zijn verschillende zitgelegenheden zodat je nooit lang in dezelfde houding zit, en je ontvangt je eigen werkboek met tips en tops en opdrachten toegepast op iedere les die je volgt. Ook zal er tijdens elke les snacks en drinken zijn zodat jullie als gasten aan niks ontbreekt. Jullie staan centraal, net zoals een zwangere tijdens haar baring centraal hoort te staan!

Elke les start met jullie ervaringen en vragen, en zal verder gaan in de theorie afgewisseld met praktijk zodat je nooit te lang alleen maar luistert. Ter afsluiting neem ik jullie mee in een ontspannen meditatie, massage of ademhalingsoefening.

Na iedere les volgt er een mail met een herinnering van de afgelopen les maar ook extra informatie en tips.

Als Bonus mogen jullie gratis deelnemen aan mijn massage en oefeningen workshop gericht op zwangerschap, geboorte en postpartum zodat jouw partner en jijzelf het complete plaatje samen creëren. Ook is er van jouw groepje een WhatsApp groep zodat jullie daar vragen kunnen stellen maar ook elkaar in contact kunt blijven.

Tot slot:

Wil je jouw denken over bevallen transformeren naar een hoger niveau zodat dit jouw weg naar een ontspannen bevalling met eigen regie vorm geeft? Dan begeleid ik jullie samen graag zonder al teveel poespas zoals het is. Ik geloof oprecht dat wanneer je volledig voorbereid bent, je pas echt “het denken” tijdens de bevalling los kunt laten en je over kunt geven aan jouw lichaam, brein en baby. En wanneer dan de situatie “ineens anders wordt”, jij dan kan schakelen, communiceren en jouw eigen regie behoud.

Meld je aan voor mijn masterclass

Volg mijn gratis online masterclass

Weet je nog niet zeker of ik de juiste RBVR Geboortecoach®️ voor jou ben? Neem dan een kijkje op mijn website en volg mijn gratis online masterclass om te achterhalen wat jullie wensen zijn en of ik die kan vervullen. In 1,5 uur zal ik jullie onderdompelen in kennis en praktijk en zal ik stof tot nadenken mee geven. Zo kun je eerst zelf bepalen of ik bij jou/jullie pas. Dat wil je toch niet missen?!