Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Marja Brouwers in Boekel

Cursus op locatieYoga docent
Marja Brouwers
Tuinstraat 15, Boekel, Nederland
Cursus op locatieYoga docent
Bevallen doe je niet alleen! Jouw lichaam is gemaakt om te baren, maar als het zover is heb je jouw partner hard nodig in de bevalkamer om de komst van jullie kindje te rocken!

Mijn achtergrond

Jouw partner kent je het allerbeste! Draag samen de verantwoordelijkheid voor de komst van jullie kindje. Je partner weet wat je wel en niet fijn vindt en zeg nou zelf! Je wordt tijdens de bevalling toch liever aangeraakt/gemasseerd door je partner dan iemand die je eigenlijk niet zo goed kent? Je partner is jouw spaceholder en kan zorgen voor een veilige omgeving en sfeer tijdens de bevalling. Laat mij jullie met de juiste tips en tools ondersteunen. Door mijn ervaring als zwangerschapsyoga docent leer ik jouw en je partner hoe jullie ontspannen kunnen blijven en het bevalproces kunnen ondersteunen.

“Kom als partners in verbinding met elkaar, samen ben je 1 team met 1 taak! Jullie kindje wordt geboren! En dat gaan jullie samen rocken!”

Dit kun je verwachten

Ik neem jullie mee in de voorbereiding op de komst van jullie kindje. Dit doe ik op een down-to-earth manier, zoals ik ben, met een nuchtere kijk en portie humor!

Mijn lessen vinden plaats in de sfeervolle InFabriek, als je hier binnenstapt voel je direct een warm welkom. Ik houd zelf van gezellig samen zijn met een kop thee én chocolade! Iedere cursus is daarom voorzien van de nodige gezelligheid!

Ik vind het belangrijk om de sfeer persoonlijk te houden. De groepen zijn daarom klein en intiem, met maximaal 5 koppels. De lessen vinden plaats in een vertrouwde en veilige setting, zodat jullie je kunnen uiten zoals jullie zijn en kunnen vragen wat je nodig hebt. Je ontvangt na iedere les een naslagwerk per email zodat je geleerde informatie nog eens rustig na kunt lezen. Ook vind je in deze mail handige podcasts, boekentips en audio’s voorzien van meditaties en ademhalingsoefeningen.

We houden buiten de lessen om contact met elkaar via een appgroep. Deze appgroep werkt zeer motiverend om aan de slag te gaan met de geleerde kennis. Ook deel ik hier vaak extra informatie zoals nuttige tips en video’s.

Tot slot

Regelmatig geef ik een gratis online Masterclass Relaxed Bevallen! Tijdens deze masterclass vertel ik je hoe jij wel een bevalling creëert waar je blij van wordt!

Een kosteloos voorproefje.

Meld je nu aan voor mijn gratis Masterclass

In deze masterclass deel ik met jou tips hoe jij je realistisch voorbereid op de bevalling. Ik deel met jou de 2 grootste fouten die ik maakte tijdens mijn bevalproces en hoe jij deze voorkomt! Deze Masterclass is een kosteloos voorproefje op mijn totale programma Relaxed bevallen vanuit Regie.