Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Margreet Enting in regio Groningen

Cursus op locatieOnline cursusPostpartum behandelaarZwangerschapsmasseuse
Margreet Enting
De Schelp 12, 9351 NV Leek, Nederland
Cursus op locatieOnline cursusPostpartum behandelaarZwangerschapsmasseuse
Wil jij vanuit vertrouwen en verbinding met jouw kindje voorbereiden op de bevalling? In mijn programma leer ik jou hoe je dat kunt bereiken.

Mijn naam is Margreet, ik ben moeder van 6 prachtige kinderen. Voor 5 mag ik dagelijks zorgen en 1 prachtig jongetje zit in onze harten verweven na stilgeboren te zijn. Ik ben zowel werkzaam als zzp kinderverpleegkundige bij gezinnen thuis waar ik vanuit een holistische mensvisie mijn zorg verleen. Als ook werkzaam in mijn eigen praktijk voor moeder en kind waarin mijn specialisatie zwangerschap en de babytijd is. Als klein meisje wilde ik heel graag geboortewerker worden echter liep het leven anders en kwam ik in de zorg voor mensen met een meervoudige beperking terecht. Na het verlies van mijn 4e kindje en de magische geboorte van mijn 5e kindje voelde ik plotseling heel sterk de drang om een carrière switch te maken richting de geboortezorg.

Mijn achtergrond

Van daaruit ben ik diverse opleidingen gaan volgen die aansluiten bij deze doelgroep waarin het natuurlijk / intuïtief ouderschap centraal staat. Sinds 2022 heb ik mijn eigen moeder en kindcentrum opgebouwd waar zwangeren terecht kunnen voor zwangerschapsmassages, moeders voor mama massages en keizersnede behandelingen. Daarnaast geef ik diverse cursussen die ondersteuning bieden in het ouderschap gericht op de natuurlijke ontwikkeling en het natuurlijke gedrag van baby’s. Mijn cursussen en massages worden naar wens zowel in mijn praktijk als aan huis gegeven.

“Als RBVR geboortecoach streef ik naar een zowel goede voorbereiding op de bevalling als op het prille ouderschap.”

Voor mij is er niets natuurlijker dan zwangerschap, bevallen en het moederschap en met behulp van het Relaxed bevallen vanuit Regie geboortevoorbereidingsprogramma wil ik deze visie graag delen.

Dit kun je verwachten

Het Relaxed bevallen vanuit Regie programma wordt verzorgd in mijn sfeervolle moeder en kindcentrum. Het unieke aan mijn programma is dat er tevens 2 extra lessen als voorbereiding op de baby toegevoegd zijn. Alles wat jullie aan voorbereiding nodig hebben voor een ontspannen zwangerschap en het ouderschap is hier te vinden. Tijdens het geboortevoorbereidingsprogramma krijgen jullie alle kennis en handvatten aangereikt die jullie in staat stelt om op een voor jullie passende wijze zowel de geboorte als het ouderschap vorm te geven. De lessen worden met passende humor in een ongedwongen sfeer gegeven. Tussen de lessen door krijgen jullie nog een aantal suggesties en tips mee die erg zinvol zijn om tussendoor te gaan onderzoeken zodat jullie eigen visie op de geboorte en het ouderschap verstevigt wordt.

Tot slot

Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik hoe een magische bevalling je als vrouw vleugels kan geven. De transformatie van individu naar moeder heeft een enorme impact op jou. Door middel van goede voorbereidingen te treffen hoef je niet overweldigt te worden door alles wat gaat komen. Waardoor je vanuit rust en vertrouwen een vliegende start in het leven met jouw kindje kunt maken.

Voor meer informatie

Bezoek mijn website

Ben jij benieuwd naar wat ik allemaal te bieden heb en vanuit welke visie ik werk? Of wil jij graag meer informatie? Kijk op mijn website en neem gerust contact met mij op.