Babyrouw coachOp locatiePostpartum behandelaarZwangerschapsmasseuse
Margreet Enting
De Schelp 12, Leek, Nederland
Babyrouw coachOp locatiePostpartum behandelaarZwangerschapsmasseuse
Heb jij een vorm van zwangerschapsverlies meegemaakt? En vind jij het te confronterend om met zwangeren die dit niet hebben meegemaakt een geboortevoorbereidingsprogramma te volgen? Dan ben je bij mij op de juiste plek!

Mijn achtergrond

Hoi! Mijn naam is Margreet Enting, ik ben moeder van 6 prachtige kinderen waarvan mijn 4e kindje stilgeboren is nadat hij gediagnosticeerd was met trisomie 18. Een syndroom dan niet met het leven verenigbaar was en vanuit enorm veel liefde hebben wij als ouders de beslissing genomen om hem te laten gaan.

Voor de zwangerschap van mijn oudste zoon heb ik 2 miskramen meegemaakt en de onbevangenheid was daardoor al volledig weggevaagd. Echter pas na de stilgeboorte van mijn 4e kind vond ik het erg lastig om mijn plek te vinden bij zwangeren die wel onbevangen zwanger mochten zijn. En ik wilde mijn persoonlijke verhaal niet hun geluk laten overschaduwen en daardoor werd ik selectief in wat ik vertelde.

Terwijl ook mijn verhaal mocht bestaan alleen was ik ten onrechte ontzettend streng voor mijzelf.

Wellicht herken je dit en weet jij niet goed hoe jij een gedegen voorbereiding op de naderende geboorte kunt doen waarin ruimte is voor jullie persoonlijke verhaal. Waarin jullie verlies verbonden en verweven wordt in het leven van de baby die nu in jouw buik groeit.

Dan ben je hier op de juiste plek, want dat is 1 van de doelen die ik nastreef in het programma dat ik biedt. En dit kan zowel online als offline bij mij in de praktijk in Leek (Groningen).

Als RBVR Geboortecoach vind ik het ontzettend belangrijk dat jullie gezien en gehoord worden. En dat jullie vanuit bewuste keuzes de eigen regie in handen kunnen nemen en een fijne start met jullie baby mogen gaan ervaren.

Dit kun je verwachten

Het Relaxed bevallen vanuit Regie programma wordt verzorgd in mijn sfeervolle moeder en kindcentrum. Of online in een voor jullie passende omgeving.

Het unieke aan mijn programma is dat er indien gewenst een combinatie gemaakt kan worden van een stuk rouwcoaching gericht op jouw veerkracht vergroten en dat er tevens 2 extra lessen als voorbereiding op de baby toegevoegd zijn. Alles wat jullie aan voorbereiding nodig hebben voor een gedegen geboorte en ouderschapsvoorbereiding is hier te vinden. Tijdens het Geboorte voorbereidingsprogramma krijgen jullie alle kennis en handvatten aangereikt die jullie in staat stelt om op een voor jullie passende wijze zowel de geboorte als het ouderschap vorm te geven. Tussen de lessen door krijgen jullie nog een aantal suggesties en tips mee die erg zinvol zijn om tussendoor te gaan onderzoeken zodat jullie eigen visie op de geboorte en het ouderschap verstevigt wordt.

Tot slot

Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik dat een goed voorbereidde geboorte na verlies magisch kan zijn en een stuk heling kan brengen. Door middel van goede voorbereidingen te treffen hoef je niet overweldigt te worden door alles wat gaat komen. En houden jullie het gevoel dat jullie in regie zijn. Waardoor jullie vanuit meer rust en vertrouwen een vliegende start in het leven met jullie regenboogbaby (baby geboren na verlies) kunnen maken.

Bezoek mijn website

Voor meer informatie kun je mijn website bezoeken.