Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Lenne Koevoets in Amersfoort

Alleenstaand bevallenCursus op locatieOnline cursus
Lenne Koevoets
Heiligenbergerweg 151, Amersfoort, Nederland
Alleenstaand bevallenCursus op locatieOnline cursus
Als alleenstaande moeder vraagt de voorbereiding op je bevalling net even wat anders. Dat wil je niet leren tussen stelletjes, toch? Maar van iemand die dit allemaal al eens heeft gedaan, en jou precies kan vertellen wat je te doen hebt om die solo bevalling te gaan rocken.

Ik, single mom & RBVR Geboortecoach®️, ga jou leren hoe je in samenwerking met jouw geboorteteam (geboortepartner & zorgverlener) een bevalling ervaart vanuit rust, kracht & regie. Zodat jij een vliegende start in het solomoederschap ervaart en met zelfvertrouwen begint aan het alleenstaande moederschap!

Mijn achtergrond

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om te ervaren dat jij de regie in handen hebt over je bevalling. Dat je bevalling je niet overkomt, of wordt overgenomen door een zorgverlener, maar dat jij bepaalt. Dat jij je ruimte durft in te nemen vanuit zelfvertrouwen en kennis.

Mijn bevalling werd helaas wel overgenomen door ze zorgverlener en dat resulteerde in een traumatische ervaring voor mij. Mijn eigen aandeel hierin was groot: ik was niet voorbereid om te bevallen in een medische setting, mijn geboortepartner (mijn moeder) was ook niet voorbereid.

Ik leer jou en je geboortepartner die regie te behouden, zodat jij, ook als alleenstaande moeder, je gesteund, gezien en gehoord voelt tijdens deze mijlpaal in je leven: de geboorte van je kind.

“Als RBVR Geboortecoach®️ (én solo mom) vind ik het super belangrijk dat jij een vliegende start in het solomoederschap ervaart, door een krachtige bevalling in samenwerking met jouw geboorteteam!”

Dit kun je verwachten bij ‘Kickass Bevallen’

Tijdens de lessen word je ontvangen op een gezellige, huiselijke locatie.

Belangrijk vind ik dat je lekker kan zitten en kan ontspannen. Want alleen dan kan je de informatie goed tot je nemen! Samen met andere alleenstaande moeders is er tijdens de pauze tijd om verhalen uit te wisselen. Hier begin je al met het bouwen van jouw sociale vangnet!

Vanuit mijn eigen ervaring als alleenstaande moeder vertel ik je alles wat je moet weten om goed voorbereid te zijn op niet alleen je bevalling, maar ook op het solomoederschap.

Je ontvangt na elke les een mail met een samenvatting van afgelopen les en met suggesties voor de volgende les. Ook zal ik je boeken-, podcasts en YouTube tips delen. Zo blijft de kennis van afgelopen week up-to-date bij je en zorg je er voor dat je de kennis echt tot je neemt.

Bekijk voor meer informatie ook mijn website: www.kickassbevallen.nl

Alleenstaand bevallen.

Download mijn gratis Ebook

Er komt heel veel op je af nu je alleenstaand zwanger bent. Het kan zo overweldigend voelen, ik weet precies hoe het voelt! Speciaal om wat ‘orde in de chaos’ te brengen heb ik dit gratis E-book geschreven waarin jij leert welke 4 zaken je echt geregeld wilt hebben als je alleenstaand gaat bevallen. Vraag hem nu aan!