Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Katja Frohling in regio Eindhoven

Cursus op locatieDoulaKraamverzorgendePostpartum behandelaarZwangerschapsmasseuse
Katja Froling
De Hoeve 38, Beek en Donk, Nederland
Cursus op locatieDoulaKraamverzorgendePostpartum behandelaarZwangerschapsmasseuse
Wil jij vanuit rust en vertrouwen bevallen? Met mijn kennis en jarenlange ervaring bereid ik jou voor op jouw eigen unieke bevalling.

Mijn achtergrond

Met ruim 15 jaar ervaring als kraamverzorgende en doula ken ik de wereld van bevallen. Ik heb niet alleen ervaring bij het begeleiden van thuisbevallingen, maar ook van poliklinische en medische bevallingen. Ik vind dat iedere bevalling een unieke ervaring is. Van de laatste lootjes van de zwangerschap tot aan de persfase verloopt elke bevalling op een andere manier. En dat is altijd goed, zolang jij keuzes maakt waar je volledig achter staat. En zolang er tijdens de bevalling echt naar jouw behoeftes geluisterd wordt, dat jij je gehoord voelt. Daarin bied ik ondersteuning, vanuit mijn kennis en ervaring.

“Elke bevalling is uniek en verloopt op een andere manier. En dat is altijd goed, zolang jij keuzes maakt waar je volledig achter staat.”

 

Dit kun je verwachten

Tijdens het programma gaan we samen aan de slag. Ik geef jou een goede voorbereiding met veel kennis en informatie over je keuzemogelijkheden. Ik vertel hoe een bevalling verloopt en wat je kan verwachten. Ik leer je hoe je verschillende weeën kan herkennen en wat de voortekenen zijn van je naderende bevalling. Ook geef ik je tips over het samenstellen van een fijn geboorteteam en zal ik je volledige ondersteuning bieden bij het opstellen van jouw bevalplan, zodat jij met vertrouwen de bevalling in kan gaan.

Na het programma zal je iedere fase van de bevalling herkennen en je begrijpt welke processen er gebeuren in je lichaam. Je bevalplan stelt het geboorteteam op de hoogte van jouw wensen tijdens de bevalling en periode daarna. Jouw eventuele partner weet hoe hij/zij jouw het beste kan ondersteunen en voelt zich betrokken bij de bevalling. Samen vormen jullie een echt team!

De keuzemogelijkheden tijdens je bevalling zijn helder en door jouw kennis kan jij op dat moment de juiste keuze maken. Hierdoor behoud jij jouw eigen regie over de geboorte van jouw baby. Een bevalling die anders loopt dan gehoopt of verwacht, zal je niet uit balans brengen.

Voor meer informatie of inschrijven.

Bezoek mijn website

Wil je meer informatie, of wil jij je meteen inschrijven voor de cursus? Bezoek dan mijn website. Ook kan je via mijn website eenvoudig contact opnemen om kennis te maken.