Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Judith Sterkenburg in Odijk

Cursus op locatie
Judith Sterkenburg
Weteringsdijk 6, Odijk, Nederland
Cursus op locatie
Besef jij dat je je bevalling niet kunt plannen en wil je tegelijkertijd wél weten wat er precies gebeurt? I feel you. Met mijn programma ben jij straks he-le-maal voorbereid!

Mijn achtergrond

Je bevalling plannen? Het liefste doe je dat. Maar…

“je baby komt wanneer hij komt”

“zóveel vrouwen zijn je al voorgegaan”

En: “je lichaam weet wat het moet doen”

Je hoort het iedereen zeggen en jij vraagt je ondertussen af: “HOE dan?!” Ik snap als geen ander dat jij graag wilt weten wat er precies gebeurt tijdens je bevalling. Je wilt er grip op hebben, terwijl je beseft dat het gaat zoals het gaat. Hoe het proces verloopt? Dat weet je niet. Hoe je daarmee omgaat en op inspeelt? Dát leer ik je. Met kennis én praktische tools. Zodat je niet verrast wordt, maar er wel een feestje van kunt maken!

“Na het volgen van mijn programma vertrouwt jouw hoofd wat jouw lichaam eigenlijk allang weet: jij kunt dit! En nu weet je ook ‘hoe’.”

Dit kun je verwachten

In vier (groeps)lessen* deel ik heel veel kennis met je én ga je zelf aan de slag. We gaan het hebben over o.a. het geboorteproces, de werking van je lichaam, het vormgeven van jouw bevalling en rechten en keuzes die jij hebt. Ik voed je hoofd, zodat je tijdens de bevalling juist volledig kunt vertrouwen op je lichaam. Omdat je weet wat er gebeurt én omdat je praktische tools in handen hebt waarmee je hebt geoefend (o.a. ademhaling, ontspanning en houdingen).

Kortom, na het Relaxed bevallen vanuit Regie®️ programma:

  • Weet je wat er gebeurt en wat je kunt verwachten, zodat je achteraf niet denkt: waarom vertelt niemand mij dit?!
  • Weet je hoe je om kunt gaan met wat er gebeurt (bijvoorbeeld weeën), zodat je niet het gevoel hebt dat het je overvalt.
  • Weet je hoe je het beste kunt samenwerken met jouw geboorteteam (je partner, je verloskundige en/of specialist in het ziekenhuis) om er samen een geweldige ervaring van te maken. Want nieuw leven op de wereld zetten IS geweldig toch?!

Beval je voor de tweede (of derde of …) keer en voel je dat je het nu anders wilt doen? Bijvoorbeeld omdat je het gevoel hebt dat je geen grip had op je eerdere bevalling(en)? Ook dan kan ik je helpen!

Tot slot

I’ve been here and I’ve done this. Ik heb ervaren hoe het voelt als een bevalling je ‘overkomt’ en hoe anders het is als je weet wat er gebeurt en wat je kunt doen. En zelfs nú denk ik nog wel eens: had ik dát maar geweten. Ja, je baby komt wanneer hij komt EN ja, daar kun je je absoluut op voorbereiden. Wil jij weten hoe? Meld je dan aan voor mijn Relaxed bevallen vanuit Regie®️ programma.

*privélessen op maat zijn ook mogelijk.

Dan neem ik contact met je op.

Stuur mij een email

Mooie vrouw, ik voel zóveel enthousiasme om mijn kennis en ervaring met jou te delen. Ik weet hoe het is als je gewend bent om alles met je hoofd te doen, terwijl je tijdens jouw bevalling op je lichaam wordt aangewezen. Of dat je denkt: die bevalling hoort erbij, dat doen we wel ‘even’. Nee! Het is een life event. En daarin mag jij jezelf (én je baby) op #1 zetten. Hoe? Daar help ik je bij. Laat je e-mail achter, dan neem ik contact op voor een vrijblijvende kennismaking.