Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Judith Sterkenburg in Odijk

Cursus op locatie
Judith Sterkenburg
Weteringsdijk 6, Odijk, Nederland
Cursus op locatie
Iedereen vindt altijd wel iets van bevallen. Of het doet enorm veel pijn, of je kunt het beste in het ziekenhuis bevallen, of je hoeft je niet voor te bereiden “want je baby komt er vanzelf uit” of het moet (thuis) zo natuurlijk mogelijk “want als vrouw ben je hiervoor gemaakt”. Allemaal leuk en aardig, maar wat vind JIJ?! Wat is JOUW geluid?

Mijn achtergrond

Ik ben Judith, mama van twee heerlijke jongens en naast geboortecoach dus ook ervaringsdeskundige. Zelf hoorde ik tijdens mijn zwangerschap van de eerste ook al die geluiden van anderen. Zowel positief (alle vrouwen in de wereld zijn je voor gegaan, dus jij kan dit ook) als minder florissant (in o.a. de nodige filmscènes). Ik deed wel aan zwangerschapsyoga, maar achteraf gezien had ik geen idee hoe ik mijn bevalling voor me zag. Gek eigenlijk hè, hoe je dat bij dat ene life event -een bruiloft- wel meteen hebt, maar bij misschien wel de belangrijkste -je kindje op de wereld brengen- niet. Tegelijkertijd liet ik me ook beïnvloeden door al die geluiden, dat ik niet wist wat mijn beeld of wens was. Er was ook niemand die me daar bewust van maakte of in begeleidde om daar contact mee te maken. Dat had ik bij de tweede wel en wauw, dat heeft me zoveel moois gebracht!

Daarom organiseer ik op zaterdag 12 augustus het allereerste Relaxed Bevallen Vanuit Regie one-day retreat waarin we op zoek gaan naar JOUW geluid. Je wordt je bewust, je gaat contact maken, gaat voelen en… JOUW EIGEN GELUID vinden én laten klinken, tijdens een bijzondere workshop in de middag.

“Tijdens het allereerste Relaxed Bevallen Vanuit Regie one-day retreat gaan we op zoek naar JOUW geluid. Je wordt je bewust, gaat contact maken, gaat voelen en vooral… jouw geluid laten klinken.”

Dit kun je verwachten

Je gaat een beeld krijgen en creëren van hoe jij jouw bevalling voor je ziet. Je gaat ontdekken wat JOUW wensen zijn. Wat jij prettig vindt, hoe jij graag wil bevallen. Of, als je voor een tweede of misschien wel derde keer gaat bevallen, hoe het ook anders -en op jouw voorwaarden- kan.

Je krijgt een (heel waardevol) tipje van de sluier van het Relaxed Bevallen Vanuit Regie-programma. In één dag ga je proeven van en ervaren wat het volledige RBVR-programma jou kan opleveren. Wil je daarna meer? Dan kan je -samen met je (geboorte)partner- het vier wekelijkse programma volgen bij één van de RBVR Geboortecoaches.

Verder mag je je tijdens deze dag helemaal laten verzorgen. Je mag je onderdompelen in de fijne, warme, liefdevolle sfeer. Je mag ontvangen, verbinden met jezelf en andere vrouwen, stil zijn en stil staan bij deze bijzondere fase in je leven. En vooral: genieten! Selfcare is in deze periode zó belangrijk en 12 augustus ga ik je uitleggen waarom.

Tot slot

Het RBVR one-day retreat // Vind jouw geluid is een dag helemaal voor jouzelf. Je ontdekt hoe jij je bevalling voor je ziet, wat jij nodig hebt én hoe je jouw geluid (letterlijk) kunt laten klinken.

Wanneer: Zaterdag 12 augustus, van 9.30 – 17.00 uur
Waar: Kloosterhotel Samaya
Kosten: €195

Wil je er een heel weekend voor jezelf van maken? Na de retreat dag is het mogelijk om op de locatie (in Werkhoven, in het midden van het land) te dineren en te blijven slapen. In de ochtend kun je meedoen met de ochtendmeditatie. Dit is uiteraard wel allemaal op eigen kosten.

Dan neem ik contact met je op.

Ik ben erbij op 12 augustus!

Wil jij erbij zijn op zaterdag 12 augustus en wil jij meer informatie over deze geheel verzorgde dag voor jezelf én je kindje? Laat me dan jouw geluid horen en stuur mij een email. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Liefs, Judith