Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Fleur Balkema in Naaldwijk

Cursus op locatieZwangerschapsmasseuse
Fleur Balkema
Prinses Julianastraat 12, Naaldwijk, Nederland
Cursus op locatieZwangerschapsmasseuse
Een compleet programma dat jou voorbereidt op alle scenario’s waardoor je zonder angst de bevalling ingaat en geen controle verlies ervaart!

Mijn achtergrond

Mijn naam is Fleur en ik ben geboortecoach, leefstijlcoach en yogadocente. Mijn missie is om vrouwen te ondersteunen in de transformatie van vrouw naar moeder. Dit doe ik aan de hand van een-op-een begeleiding waarbij de focus ligt op gezonde leefstijl maar ook door Relaxed bevallen vanuit Regie in het Westland. De focus van dit programma ligt op regie en vertrouwen in je eigen lichaam zodat je zonder angst en controle verlies geboorte geeft aan jouw kindje.

“Mijn doel is om jou zo goed voor te bereiden dat het niet meer uitmaakt waar je bevalt omdat je volledig vertrouwt op jezelf en je geboorteteam.”

Dit kun je verwachten

Maandelijks start er een nieuwe groep zwangeren en partners met RBVR op maandagavond bij Verloskundigenpraktijk Vive in Naaldwijk (Westland).

Na afloop van de bijeenkomst krijg je een mail met suggesties ter voorbereiding op de volgende bijeenkomst.

Dit programma is voor jou als je zwanger bent en de regie wil hebben over je zwangerschap, de bevalling en postpartum periode. Als je (stiekem) een angst voor bevallen hebt, onrust ervaart bij de gedachte aan wat gaat komen of je onzeker voelt. Je wil weten wat je opties zijn en wat deze opties inhouden. Je wil dat de komende periode onvergetelijk wordt en er positief op terug kijken. Als het je rust geeft om je goed voor te bereiden op je bevalling of je het gewoonweg fijn vindt om wat meer in verbinding te komen staan met je eigen lichaam en je ongeboren kindje.

Wat er ook aan de hand is, weet dat angst, onrust en onzekerheid normaal zijn. Aan jou de keuze:

  • Ga jij voor de struisvogel tactiek?
  • Of pak jij de regie waardoor je zal ervaren hoeveel kracht jij in je hebt?
En neem contact op.

Bezoek mijn website

Wil je aan de slag met je leefstijl, goed voorbereid de bevalling ingaan of heb je hier een vraag over? Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen. Stuur me een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Liefs, Fleur – Moeders Natuur