Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Etske Blom-Jansen in Arkel

Cursus op locatieOnline cursus
Etske Blom-Jansen
Einsteinstraat 3a, Gorinchem, Nederland
Cursus op locatieOnline cursus
Wil jij vol kracht en zelfvertrouwen bevallen? Na mijn programma weten jij en je (beval)partner precies hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Ook wanneer alles anders loopt!

Mijn achtergrond

Waar ik goed in ben is mensen in hun kracht zetten. Dit is ook altijd een groot gedeelte van mijn werk geweest. Als RBVR Geboortecoach®️ mag ik deze Tool inzetten bij zwangere vrouwen en hun partner. Dit vind ik echt geweldig! Het maakt namelijk zoveel verschil wanneer jullie vol kennis, zelfvertrouwen en met bewondering voor je lichaam de bevalling ingaan. Zodra je echt snapt wat een bevalling inhoudt, hoe je lichaam dit perfect heeft geregeld, kun je er positief naar uit kijken. Ik leer jullie hoe je regie kunt behouden door juiste communicatie aan te gaan, ook -en misschien juist als alles anders loopt

“Als RBVR Geboortecoach®️ vind ik het belangrijk dat jullie de beste kans op een goede start krijgen. Zowel voor jullie kindje als voor jullie zelf.”

Dit kun je verwachten

Het programma bevat 4 avonden van 2,5 uur. Elke avond duiken we de diepte in met betrekking tot verschillende onderwerpen. Het programma wordt op wisselende locaties in Gorinchem e.o. gegeven, daarnaast wordt het standaard op donderdagavond in Arkel georganiseerd. Wat ik zo gaaf vind aan dit programma, is dat het ontzettend breed is. Jullie gaan uitzonderlijk veel leren en daarnaast gaan we ook ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken behandelen. Voor de mannen, dit heeft echt niets weg van een ‘pufcursus’. De mannen die ik in mijn programma heb gehad, zijn erg blij dat ze hieraan hebben deelgenomen. Allen weten nu precies wat bevallen inhoudt en welk verschil ze kunnen maken tijdens het gehele proces. Na elke les volgt een mail met naslagwerk, extra informatie, geluidsfragmenten en meer… Iedere deelnemer ontvangt het voor RBVR speciaal ontwikkelde Geboorteplan 2.0 We maken een WhatsApp groep aan, zodat ik ook na het programma nog voor jullie klaar kan staan. Mochten jullie na het programma nog behoefte hebben om bepaalde informatie nog een keer te horen of iets anders te bespreken? Voor elk koppel maak ik ruimte om naar wens nog een keer af te spreken.

Tot slot

Tijdens het geven van het programma, realiseer ik me steeds dat ik al deze informatie had willen hebben tijdens mijn zwangerschappen. Ik vind het fantastisch dat ik andere kan geven wat ik zelf heb gemist! Gun jezelf deze kans! Een goede voorbereiding is het halve werk, zo ook bij bevallen.

Voor meer info of contact

Bezoek mijn website

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op mijn site of neem contact met me op, zodat ik je meer kan vertellen.