Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Corinda Doornhein in Veenendaal

Cursus op locatieVerpleegkundige verloskunde
Corinda Doornhein
Nijverheidslaan 3, Veenendaal, Nederland
Cursus op locatieVerpleegkundige verloskunde
Omdat het Wonder van Geboorte, een wonderlijk mooie geboorte, iets is wat ik elk zwanger koppel gun!

Mijn achtergrond

Jij, je kindje en je partner. Omdat ik jullie zó belangrijk vind. Niet ‘zomaar’ een zwangerschapscursus… maar een uitgebreid voorbereidingsprogramma waarin jullie sámen volledig voorbereid worden op de geboorte van jullie kindje!

Jouw autonomie, waardoor je controle leert houden. Jullie verantwoordelijkheid, waardoor jullie nieuwsgierig worden én blijven. Onderzoeken wat jullie wensen en verlangens zijn.

Nadat jullie de cursus gevolgd hebben, kun je bij jezelf blijven en bezitten jullie samen over een hoop tools om de bevalling krachtig en vol vertrouwen te doorstaan. Hoe je bevalling ook loopt en waar deze ook zal plaatsvinden, dit gaat een bekrachtigende ervaring worden!

“Niet ‘zomaar’ een zwangerschapscursus… maar een uitgebreid voorbereidingsprogramma waarin jullie sámen volledig voorbereid worden op de geboorte van jullie kindje!”

Dit kun je verwachten

‘Een gezonde vrouw met een gezonde zwangerschap en gezonde baby, kan op een natuurlijke manier bevallen van haar kindje.’ Vind je dat geen prachtig uitgangspunt?

Naast alles wat je moet weten over het proces van bevallen, (het optimaal benutten van lichaamseigen) hormonen, verschillende ontspanningsoefeningen en nog véél meer, leggen we de focus op bewustwording.

Wanneer je wordt gestimuleerd om zelf na te denken over je eigen gezondheid en die van je kindje, dan ga je er als vanzelf achter komen waar je waarde aan hecht. Wat vinden jullie belangrijk aan de geboorte van je kindje? Waar hechten jullie waarde aan en waarom? Hoe zorgen jullie ervoor dat je op de best mogelijke manier kunt blijven communiceren met jullie ‘geboorte-team’, kunt samenwerken met de mensen die jullie omringen in dit bijzondere proces, zodat de geboorte van jullie kindje – en de start van jou als mama – zo fijn mogelijk verloopt?

Als geboortecoach, help ik jullie hiermee, zodat je volledig voorbereid, ‘ontspannen’ kunt bevallen. Oók (juist) wanneer er een medische indicatie is. Hoé de geboorte ook verloopt, het ervaren van autonomie in deze bijzondere periode vind ik ontzettend belangrijk – en maakt o.a. dat je vol vertrouwen je bevalling tegemoet kunt gaan én het ouderschap ingaat.

Tot slot:

Hoe zou het zijn om…

  • Vol vertrouwen je bevalling tegemoet te gaan?
  • Er zelfs zin in te hebben?
  • Te weten wat jij tijdens de bevalling kunt doen om zo goed mogelijk met de weeën om te gaan?
  • Het juiste team om je heen te hebben die jou helpen, ondersteunen en weten wat jij nodig hebt?
  • Kennis te hebben van verschillende soorten houdingen, ademhalingstechnieken en meer?
  • Wanneer het anders loopt dan gedacht, tóch te weten wat je wensen zijn, en je in prettige samenwerking met professionals kunt streven naar een zo fijn mogelijke geboorte?
en meld je aan.

Bezoek mijn website

Dit gun ik jou zo! Een fijne geboorte ervaring komt meestal niet uit de lucht vallen. Bevallen vraagt om kennis, om actie, om de juiste begeleiding en ondersteuning. In 4 avonden duiken we – op een fijne locatie en in een kleine groep – dieper deze onderwerpen in. Mag ik jullie helpen, informeren en inspireren, zodat jullie vol vertrouwen zin krijgen in de bevalling?