Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Carola van der Heiden in Naaldwijk

AdoulaCursus op locatieOnline cursus
Carola van der Heiden
Wagenaarstraat 22, Naaldwijk, Nederland
AdoulaCursus op locatieOnline cursus
Wil jij dat de aardse ontmoeting met jouw kindje magisch en liefdevol is? Samen zorgen we voor een geboortereis in verbinding en vertrouwen. Jij in je kracht, je kindje veilig geland.

Mijn achtergrond

Baren is een fysieke ervaring én een reis waarin de ziel van je kindje landt in een heerlijk zacht babylijfje. Een viering en een magisch ritueel, dat zou iedere geboorte kúnnen zijn. Waarin het voor jou als vrouw helemaal veilig is om volledig jezelf te zijn. Waarbij je de ruimte en regie pakt en je de wijsheid van je lichaam en geest volgt. Op die manier geef je je kindje in zijn/haar blauwdruk al veiligheid, vertrouwen en liefde mee. Met mijn ervaring en kennis over alle facetten van zwanger zijn en geboorte geven, is voor iedere vrouw zo’n afgestemde geboortebeleving mogelijk.

“Geboorte geven in jullie eigen unieke ritme, is het meest natuurlijke proces op aarde. Die kies je bewust en belééf je in verbinding en vertrouwen.”

Dit kun je verwachten

Relaxed bevallen ís mogelijk door nu al jouw Regie te nemen! Daarom leer je over jouw mogelijkheden en rechten als zwangere en barende vrouw. Jij weet straks te anticiperen op onverwachte wendingen in verbinding met jezelf en je geboorteteam.

Jij ontdekt hoe jouw unieke relaxte bevalling eruitziet, natuurlijk en in het geval van een keizersnede. Hoe je dat voorbereidt en hoe je jezelf in een relaxte staat houdt of met gemak daar weer naar terugbrengt. Met adem, ontspanning en mindset. Jij stelt je eigen ‘geboorteplan 2.0’ samen. Met daarin óók aandacht voor de eerste 40 dagen na je bevalling.

  • 4-Wekelijkse bijeenkomsten van ongeveer 2 ½ uur
  • De live ontmoetingen zijn in groepsverband en vinden plaats in het Lichthuis. Een krachtplaats waar jij en je partner gedragen en bekrachtigd worden.
  • Online kies je voor groepsverband of, super exclusief, als privéprogramma.

Na dit programma:

  • Heb jij een mindset shift gemaakt. Waardoor jij positiever en met meer (zelf)vertrouwen en zin naar je bevalling uitkijkt.
  • Weet je wat je voorwaarden en wensen zijn en hoe je die kunt overleggen. Jij én jouw geboorteteam zien hierop toe.
  • Jij houdt de regie, vanuit innerlijke afstemming met jezelf en de baby, terwijl je toch flexibel mee kunt bewegen in diverse scenario’s.
  • Ben jij vertrouwd met de optimale adem- en relaxtechnieken om in rust je kindje geboren te laten worden.

Tot slot:

Dankzij de geboortereizen van mijn eigen kinderen en als toegewijd RBVR Geboortecoach en Adoula weet ik dat de landing van je kindje in jouw armen van bepalende invloed is op de rest van het leven. Rust, kracht in eigenheid én liefdevolle verbindingen, is wat ik jullie daarbij wens.

Ieder mens is van onschatbare waarde op aarde. Daarom is het essentieel om over voldoende kennis en vaardigheden te beschikken, waarmee jij zelf een magische geboortereis creëert en beleeft. Ik ben daarbij graag jullie reisgids die zowel aards als energetisch kijkt. Als jij hier nieuwsgierig naar bent, zit je goed bij mij.

en meld je aan.

Stuur mij een email

Lieve vrouw, jij bent iemand die haar leven zelf maakt. Daarom kun je natuurlijk niet wachten om relaxed te bevallen vanuit eigen regie. Wil jij daarbij een bewuste no-nonsense RBVR Coach en Adoula aan je zijde? Klik dan door naar mijn online huiskamer voor alle info & mogelijkheden. Ik begeleid je graag bij het creëren van een liefdevolle en verbonden geboortereis, waar jij straks vervuld en vol trots op terugkijkt!