Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Angela Kleiman-Lengkeek in Barendrecht

Cursus op locatieMedisch bevallen expertOnline cursus
Angela Kleiman-Lengkeek
Dorpsstraat 230, Barendrecht, Nederland
Cursus op locatieMedisch bevallen expertOnline cursus
Je wilt een grondige geboortevoorbereiding want je wilt controle behouden op de hele reis en je niet overvallen voelen door medische interventies en protocollen. Mijn cursus gidst je niet alleen om relaxed & in regie te blijven al tijdens je zwangerschap maar ook gedurende je bevalling – waar je ook bevalt. Zodat je in rust en met vertrouwen richting je bevalling gaat.

Mijn vuur om bij te dragen aan een toekomstige gezondere maatschappij is, na jarenlang in de IT en na een super-medische zwangerschap en bevalling, through the roof. Daarom heb ik me omgeschoold tot professioneel zwangerschapsdocent.

Want nog te veel vrouwen hebben een negatieve of traumatische bevallingservaring. Met alle gevolgen voor de kraamtijd en waaay beyond. Zeker vrouwen die een medische indicatie krijgen lijken al hun zeggenschap op te (moeten) geven.

Dat moet anders, en door mijn eigen ervaring en door alles wat ik leerde in mijn opleiding weet ik: dat kán ook anders.

Dit kun je verwachten:

Mijn Relaxed bevallen vanuit Regie (RBVR) cursus leert jou natuurlijk standaard adem-, hypnobirthing-, en ontspanningstechnieken.

Maar ook hoe je vanuit rust en vanuit ontspanning kunt bevallen terwijl je ‘regie’ houdt. Omdat je weet wat je wilt, hoe je het wilt en hoe je dat kunt communiceren.

Voor jou geen geschreeuw onder TL-licht op je rug met je benen in de steunen, maar zoals de natuur het bedoeld heeft, waar jouw lichaam zelfs voor gemaakt is.

En dat kan, Ook als je medisch bevalt, als je de RBVR cursus bij mij hebt gevolgd. Waar je ook bevalt!

In bad, in bed, in het ziekenhuis, in een geboortehotel, poliklinisch, medisch. Dat doet er niet toe. Ook niet als dat last-minute verandert.

Bovendien krijg je bij mij veel extra’s als het gaat over borstvoedingsvoorbereiding, dragen, co-sleepen en beyond de post-partumperiode.

.

Ik ben ervan overtuigd dat geen enkele vrouw in angst naar haar bevalling toe zou moeten leven, om vervolgens ook nog een negatieve ervaring te krijgen. Met de juiste grondige voorbereiding hoeft dat ook niet.

Tot slot:

Bovendien krijg je bij mij veel extra’s als het gaat over borstvoedingsvoorbereiding, dragen, co-sleepen en beyond de post-partumperiode.

Download mijn gratis weggever

Bezoek mijn website