Relaxed bevallen met RBVR Geboortecoach Aisling Roubos in Zaandam

Cursus op locatieJeugdverpleegkundige
Aisling Roubos
Frans Halsstraat 104, Zaandam, Nederland
Cursus op locatieJeugdverpleegkundige
Onzeker? (Postnatale) angst of depressie? Been there, done that. Samen onderzoeken wij wat jij nodig hebt om met vertrouwen en rust jouw bevalling tegemoet te gaan.

Mijn achtergrond

Als ik aan bevallen denk, denk ik aan vertrouwen. In de grootste zin van het woord. Vertrouwen in jezelf, in het proces en jouw omgeving.

Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om de bevalling met vertrouwen tegemoet te gaan. Ik luister naar jou, stel jou op jouw gemak, moedig aan en geef jou de tools mee om dit voor jezelf te creëren. Zo word jij eraan herinnert waar jij eigenlijk allemaal toe instaat bent. Hiermee creëer je niet alleen een positieve bevalervaring, maar ook een goede basis voor jullie start samen.

“Als RBVR geboortecoach vind ik het belangrijk dat jij vanuit vertrouwen beslissingen maakt voor jouw bevalling.”

Dit kun je verwachten

Door mijn persoonlijke – en werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg is mentaal welzijn erg belangrijk voor mij. Ik kies daarom voor kleine groepen, met maximaal 5 koppels. Zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en verbinding met elkaar. Voorafgaand vindt er een intake gesprek plaats om te bespreken of het RVBR programma van mij passend is en om jullie te leren kennen. Als jullie het fijn vinden is er na geboorte van jullie kindje ook nog een telefonisch afsluitingsgesprek. Tijdens het programma vind ik het leuk om betrokken te zijn en denk ik graag mee via de app. Ik vind het belangrijk dat er een relaxte sfeer is. De bijeenkomsten zijn opgebouwd uit een deel theorie en kennis, oefeningen en er is natuurlijk ruimte voor gesprek.

Als je voelt dat je het programma liever individueel volgt is dit ook mogelijk. Ik kom dan bij jullie thuis, op maximaal 30 minuten rijden, om in vertrouwde omgeving het RVBR-programma met jullie te doorlopen.

Tot slot

Ik ga graag met jou op onderzoek om te ontdekken hoe jouw ideale bevalling eruit ziet en hoe jij die kan creëren. Ik laat jou zien waar je allemaal toe in staat bent. Zo ga jij zelfverzekerd jouw bevalling in en leg jij mooie basis voor jullie start samen. Lees alles nog rustig na op www.muinin.nl.

WhatsApp me voor een kennismaking.

0617383874

Ben je nieuwsgierig geworden of ik de RBVR geboortecoach voor jou ben? Stuur mij dan een berichtje via WhatsApp (0617383874) en we plannen een kennismakingsgesprek in. Ik vind het hoe dan ook leuk om over zwangerschap en geboorte te kletsen!