F.A.Q opleiding tot RBVR Geboortecoach®

Alt tekst van foto

Frequently asked question

Zijn de live lesdagen verplicht?

Ja, ze vormen de basis van het 4 vierwekelijkse RBVR® programma dat je aan aanstaande ouders gaat teachen en dus is het belangrijk dat je alles volgt. 

Zonder 100% aanwezigheid geen certificaat en dus geen licentie en dus geen RBVR® en alle bijhorende privileges.

Maar.. in hele bijzondere gevallen kijken we heel graag met je mee naar oplossingen, want er zijn wel oplossingen. Meer weten daarover, boek een kennismakingsgesprek

Heeft RBVR een keurmerk?

Ja, de licentie is het keurmerk. Met deze licentie waarborgen we 2 dingen:

1) Als RBVR Geboortecoach® teach jij aanstaande ouders het vierwekelijkse RBVR programma volgens een vast format (alles dat erbij hoort ontvang je). Doordat we dit vaste format aanhouden kunnen aanstaande ouders ervan uitgaan dat alle Geboortecoaches het zelfde niveau van dit kwalitatief hoogwaardige programma uitdragen.

 

2) We willen dat elke RBVR Geboortecoach® up to date blijft als het gaat om de ontwikkelingen in de geboortezorg.
En dat doen we middels de licentie. De licentie geeft je toegang om elke 2e vrijdag van de maand masterclasses te volgen, volgens het #levenlangleren principe.

Deze masterclasses bieden we aan op het gebied van inhoudelijk bijscholen, persoonlijke ontwikkeling of business development.

Ik heb zoveel meer ideeën dat ik naast RBVR® wil gaan aanbieden. Kan dat wel?

Ja juist! We leren je dat in de Business School. Als je jouw klant binnen krijgt om bij jou het RBVR programma te volgen is het zonde als je haar daarna nooit meer ziet. 
Er is nog zoveel meer dat jij haar zou kunnen leren!

Daarbij is het belangrijk dat je dat gedoseerd doet, want too much information at once is killing.

Dus hoe je dat kunt doen, plus hoe jij je kunt onderscheiden ten opzichte van jouw collega’s leren we je in de Business School die geïntrigeerd is in onze opleiding.


Wel blijft het RBVR programma in de basis hetzelfde. De rest erom heen is aan jou!

Wordt RBVR® vergoed?

Ja, mits de zwangere aanvullend is verzekerd kan zij de factuur indienen bij haar zorgverzekeraar onder de noemer zwangerschapscursus.

Maar good to know: geen enkele zwangerschapscursus zit in de basisverzekering, dus aanstaande ouders zouden altijd aanvullend verzekerd moeten zijn willen ze überhaupt een vergoeding krijgen voor welke cursus dan ook.

Daarnaast zijn wij zelf in gesprek met zorgverzekeraars om RBVR als op zichzelf staand product gedeclareerd te krijgen, hoewel dat een enorme klus is en dat minimaal in 2026 rond is.

Interessanter is dit: nog altijd geven mensen liever hun geld uit aan een kinderwagen dat dat ze geld stoppen in de (levenlange) investering die een geboortevoorbereiding is. Dat mag natuurlijk anders: omdat investeren in de geboorte een bewezen effect heeft een leven lang.

Dus we helpen jou (met de Business School lessen) in hoe jij jouw potentiële Ideale Klant klaar stoomt om betalende Ideale Klant te worden. En als je dat aanpakt zoals je het leert in de Business School, dan is de vraag: ‘wordt het vergoed?’ helemaal niet meer relevant. Jouw klant beseft dan heel goed het belang!

Mag ik ook in termijnen betalen?

Ja dat mag. We hebben een standaard betalingstermijn format van 4 maanden vanaf januari ’24 tot en met april ’24 en daarvoor betaal je geen administratiekosten (our treat!). 

Mocht je over meer termijnen willen betalen, dan kan dat. Voor een andere wijze dan degene die we aanbieden, betaal je administratiekosten van €25,- per factuur. Hoe jij het graag hebt, kun je met ons overleggen tijdens een kennismakingsgesprek.

usp1

Zes live dagen les van deskundige geboortezorg professionals

usp2

Verdiepende lessen volgens het 'Leven lang leren' principe

usp3

Volg de Business School om jouw bedrijf neer te zetten / verbeteren

Samen Beslissen is key!

De geboortezorg samen met aanstaande ouders én zorgverleners bewuster maken van alle mogelijkheden!

Dat is wat we doen met Relaxed bevallen vanuit Regie. Doe je mee?